Arda Kural setlere Kırıkkale´de döndü

Arda Kural setlere Kırıkkale´de döndü

FİLM DELİCE´DE ÇEKİLİYOR

Arda Kural setlere Kırıkkale´de döndü

Psikolojik sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi gören ve zor günler geçiren oyuncu Arda Kural, setlere Kırıkkale´de çekimleri süren bir filmle döndü.

FİLM DELİCE´DE ÇEKİLİYOR

Geçirdiği psikolojik rahatsızlık sebebiyle evinden ayrılarak Büyükçekmece sahilinde yaşamaya başlayan Arda Kural´ın hayatının düzene girdiği belirtilirken, çekimleri Delice´de gerçekleştirilen Zade Baykara´nın ?Nefrin El Turab? adlı filminde rol alıyor. 36 yaşındaki oyuncu, "Artık sağlığıma kavuştum. Çok özlediğim film setlerine tekrar döndüm. Bu kez korku filminde oynuyorum. Kırıkkale´nin Delice ilçesinde geçen, yaşanmış bir hikâyeden alınan korku filminde rol alıyorum. Hayranlarım benden korkacaklar? dedi.

YERLİ LEONARDO DI CAPRIO

İlk olarak 1999´da ?Eyvah Kızım Büyüdü? dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçen ve bu dizide Leonardo Di Caprio´ya olan benzerliğiyle tanınan Kural, ikinci çıkışını 2003´te ?Lise Defteri? dizisindeki Ediz rolüyle yaptı. Son olarak, 2005´te ?Emret Komutanım? dizisindeki Posta Ferit rolüyle beğeni toplayan oyuncu, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi´nde tedavi altına alındı. 2013´te taburcu olduktan sonra oyunculuğu bıraktığını söyleyen Kural, kararı hastayken verdiğinden dolayı tekrar yeni bir festival filmiyle döneceğini söyleyerek kararından vazgeçti.

SOKAKTA KALDI

Geçtiğimiz yıl, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yaşamını sürdüren Kural´ı komşuları polise şikâyet etmişti. Bir zamanların ünlü oyuncusunun bu dramı büyük yankı uyandırmıştı. Daha sonra zor günler geçiren oyuncu hakkında pek çok iddia ortaya atılmış, son olarak Arda Kural´ın 25 gündür kayıp olduğu ve annesinin de onu aradığı söylenmişti. Ancak bu iddialara, Arda Kural´ın yardımına koşan ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi´nden açıklama gelmişti. Yapılan açıklamada, Kural´ın annesiyle evinde yaşadığı belirtilirken, "İlaçlarını kullanıyor ve sağlık durumu iyi" denilmişti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı