Artık işin sağcısı solcusu kalmadı

Artık işin sağcısı solcusu kalmadı

CHP´Lİ ÖZEL´DEN NET AÇIKLAMALAR

CHP´Lİ ÖZEL´DEN NET AÇIKLAMALAR

Artık işin sağcısı solcusu kalmadı

Kırıkkale´de partisinin seçim bürosunun açılışına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Artık işin solcusu sağcısı, muhafazakârı, milliyetçisi, sosyal demokratı kalmadı. Ülkenin geleceği için hepimiz bir olmalıyız? dedi.

İYİ PARTİLİLER DE KATILDI

CHP´li Özgür Özel, partisinin Kırıkkale Seçim Bürosunun açılışına katıldı. Açılışa İYİ Parti Kırıkkale yöneticileriyle CHP milletvekili adayları, sivil toplum örgütleri ve partililer katıldı. Törende konuşan Özgür Özel, Cumhuriyet mücadelesi verdiklerini belirterek, "Hal böyle olunca, artık işin solcusu sağcısı, muhafazakârı, milliyetçisi, sosyal demokratı kalmamıştır. Elbette farklılıklarımız var, elbette aynı şeyleri düşünmüyoruz, elbette farklı siyasi partilerdeniz. Ama bugün Cumhuriyet, demokrasi, özgürlük, parlamenter sistem ve barış için yola çıkan herkesin yolu açık olsun" dedi.

AK PARTİ-MHP İTTİFAKINI ELEŞTİRDİ

AK Parti-MHP ittifakını eleştiren Özel, "Bugün karşımızda geçmişte birbirlerine en ağır sözleri söyleyenler bugün birtakım koltuk mücadeleleri uğruna bu söylediklerini yutmuş, tükürdüklerini yalamış ve sadece kendi iktidarlarını korumak, kollamak, oturdukları koltukları kaptırmamak, ele geçirdikleri yetkileri kaybetmemek, yaptıkların hesabını vermemek için sıkı sıkıya birbirlerine sarılmışlardır" diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı