AY PARK yakında hizmete açılıyor

AY PARK yakında hizmete açılıyor

KIRIKKALE-KAYSERİ YOLU BAHŞİLİ YOL AYRIMI YAKINLARINDA EVİNİZ GİBİ BİR TESİS AÇILIYOR

KIRIKKALE-KAYSERİ YOLU BAHŞİLİ YOL AYRIMI YAKINLARINDA EVİNİZ GİBİ BİR TESİS AÇILIYOR

AY PARK yakında hizmete açılıyor

Eski Gazioğlu Dinlenme tesislerini devralan işletmeciler Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman, uzun süren çalışmanın ardından AY Park Et, Balık ve Aile Restoranını hizmete açmak için gün sayıyor. 15 Aralık´ta açılacak olan tesisin hedefi tüm Kırıkkalelilere hizmet vermek.

SLOGANI ?DAMAK TADINIZ´

İşletmeciliğini Hüseyin Yaman ve Kazım Seyman´ın yaptığı, tesis müdürlüğünü Mehmet Üzümlü´nün yapacağı Ay Park Et, Balık ve Aile Restoranı hizmete giriyor. İşletme Sahipleri Yaman ve Seyman birlikte yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, ?Damak Tadınız´ sloganı ile yola çıkan yeni tesis hakkında bilgiler verdi. 15 Aralık Cuma günü tesisin hizmete gireceğini söyleyen işletme sahiplerinden Hüseyin Yaman, açılışa tüm Kırıkkalelilerin davetli olduğunu söyledi.

HER DAMAK TADINA UYGUN MENÜ

Tesisin üstten aşağı tamamen yenilendiğini, iç mimarların gözetiminde yeniden dizayn edildiğini söyleyen İşletme Sahibi Yaman ?Kırıkkale merkezinde özellikle ailelerimize yönelik geniş bir mekânın olmadığını fark ettik. Bu meyanda çalışmalar yaptık ve bu tesisi yeniden dizayn ettik. Bizim önceliğimiz aileleriyle birlikte yemek yiyecek, zaman geçirecek ailelerin bu talebini karşılamak olacak. Sulu yemek, Ay Parka özel kebap, Keskin Tava ve her damak tadına uygun çeşitlerimizle hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca toplu yemeklerde hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Tesisin Kırıkkale´ye şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü