Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

Aydın

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Kırıkkale Öğretmenevinde düzenlenen tanışma toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kırıkkale’nin kaliteli bir eğitim çıtasına sahip olduğuna vurgu yapan Aydın, bu kalitenin daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini vurguladı. Aydın, amaçlarının tüm kademelerde eğitim gören çocuklara hak ettikleri eğitim ve öğretim ortamını sunmak olduğunu söyledi. Kırıkkale’nin kaliteli bir eğitim çıtasına sahip olduğuna vurgu yapan Aydın, bu kalitenin daha da ileriye gitmesi için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini vurguladı. Aydın, amaçlarının tüm kademelerde eğitim gören çocuklara hak ettikleri eğitim ve öğretim ortamını sunmak olduğunu söyledi.

Eğitimde Daha Başarılı Olmaya Çalışıyoruz

Aydın, "mutlu öğretmen, başarılı öğrenci, huzurlu veli" sloganıyla çalıştıklarını belirterek, müdürlük bünyesindeki resmi ve özel bütün kurumların kapılarının basın mensuplarına açık olduğunu kaydetti. Göreve geldikleri günden itibaren 55 günde 100 okulu ziyaret ettiklerini vurgulayan Aydın, “Çocuklarımızın eğitimde daha başarılı olması için çalışıyoruz. Okullarımızı ziyaret ederek hem sorunları hem de taleplerin çözümü için gerekli çalışma sergiliyoruz” dedi.

Eksik Görülen Sorunlar Giderilecektir

Kırıkkale’nin eğitim kalitesinde kendisini kanıtlamış bir il olduğuna dikkat çeken Aydın, bu konuda öğretmenlerin gerçekten büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Yeni atama dönemiyle ilgili de konuşan Aydın, Kırıkkale’de şuanda bir öğretmen ihtiyacı olmadığına vurgu yaptı. Sadece özel eğitim alanında eksiklik olduğunu söyleyen Aydın, “Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde eksik görülen yerlerdeki sorunlar giderilecektir” şeklinde konuştu. Toplantı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ