Aydın´dan Kırıkkale standı

Aydın´dan Kırıkkale standı

KIRIKKALE TANITIM GÜNLERİNE DESTEK

Aydın´dan Kırıkkale standı

BA Yönetim Kurulu Başkanı Ankaralı İş Adamı Barış Aydın 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında, Ankara Atatürk Kültür Merkezi  (AKM)´de düzenlenecek olan,  1. Kırıkkale Tanıtım Günleri fuarına stant açarak destek veriyor.

KIRIKKALE TANITIM GÜNLERİNE DESTEK

Ankaralı İş Adamı Barış Aydın, 21 ? 24 Nisan 2016 tarihleri arasında, Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde açılacak olan 1. Kırıkkale Tanıtım Günleri Fuarı´nda yer kiralayarak stant açtı. İçinde Kırıkkale geçen her etkinlikte yer almak istediğini belirten Aydın, ?Bu fuarın Kırıkkale´nin tanıtılması, ekonomik ve ticari iştirakin artırılması, turizm ve kültürel zenginliklerin ön plana çıkarılması, sanayi ve tarım ürünlerinin tanıtılması açısından çok önemli buluyorum. Bizde fahri bir Kırıkkaleli olarak fuarımıza stant açarak destek vermek istedik? dedi.

KIRIKKALE GELİŞEN BİR KENT

Kırıkkale´nin gelişen bir kent olduğuna işaret eden Aydın, Hızlı Tren, Otoyol ve Yeşil Vadi gibi önemli projelerle Ankara´nın sosyo-ekonomik anlamda önemli bir penceresi haline geleceğini söyledi.  Devam eden Yeşil Vadi projesiyle bölgenin daha da değer kazanacağını vurgulayan Aydın, Kırıkkale´nin gelişmesi için gereken tüm adımların bir bir atılacağını söyledi. Yeşil Vadi´nin coğrafi anlamda Ankara-Kırıkkale arasında kalan kozmopolit bir bölge olacağını da söyleyen Aydın, düzenlenecek olan fuarın Ankaralı ve Kırıkkalelilerin kaynaşması açısından eşsiz bir fırsat olduğunu kaydetti.

Tanıtım günleri süresince belediyeler, valilik, dernek ve vakıflar, özel işletmeler stant açarak Kırıkkale´nin kültürel değerleri, yöresel ürünleri ve örf adetleri tanıtılacak.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı