Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

NİKAHLARINI KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI KIYDI

Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

Şehrimizin tanınmış simalarından İl Genel Meclis eski başkanı Avukat Orhan Aytekin´in oğlu mimar Görkem ile Hatice Seyfettin Koç çiftinin kızları Çiğdem, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

İl Genel Meclis eski başkanı Avukat Orhan-Didem Aytekin çiftinin oğlu mimar Görkem ile Hatice Seyfettin Koç çiftinin kızları Çiğdem, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. MERSAN Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Görkem-Çiğdem çiftinin kıyıldığı nikâh törenine; AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti yönetimi, eski milletvekilleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, ilçe belediye başkanları, bürokratlar, iş adamları, Aytekin ve Koç ailelerinin çok sayıda davetlisi katıldı.

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aytekin ve Koç ailelerini yalnız bırakmazken davetliler, birbirinden yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Gelin Çiğdem ile damat Görkem, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Her iki aile de, ?Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler? ifadesinde bulundular.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım