Az kalsın canından oluyordu

Az kalsın canından oluyordu

Akşam saatlerinde İstanbul Caddesi'nde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Bir anda dökülen ağır bina sıvası yüzünden oradan geçen bir vatandaş yaralı olarak ucuz kurtuldu.

KIRIKKALE’NİN ORTA YERİNDE DÖKÜLEN BİNA SIVASI YÜZÜNDEN OLAY YERİNDEN GEÇEN BİR VATANDAŞ YARALI KURTULDU.

Az kalsın canından oluyordu

Akşam saatlerinde İstanbul Caddesi’nde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Bir anda dökülen ağır bina sıvası yüzünden oradan geçen bir vatandaş yaralı olarak ucuz kurtuldu.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

İstanbul Caddesi 608. Sokak 7 Numaradaki (eski adıyla) Filizkaya Apartmanının ikinci katındaki balkondan kopan sıva, o anda olaya yerinden geçen 27 yaşındaki Ethem Erkan’ın kafasına düştü. Bir tür mermerden inşa edilen kaplama sıva, ağır yapısıyla çok büyük tehlikeye yol açtı. Binanın en alt katındaki tuhafiye mağazasının brandasına çarpan sıva parçalarının yavaşlaması sayesinde büyük bir faciadan dönüldü.

ÖZEL BİR HASTANEYE KALDIRILDI

Kafasına sıva düşünce yere yığılan genç adamı, çevredeki vatandaşlar apar topar yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırdı. Hafif yaralanan Erkan, ayakta yapılan tedavisinin ardından hastaneye gelen polisle birlikte, ifade vermek üzere Cumhuriyet Polis Merkezine gitti.

TEHLİKE SAÇIYOR

Mülkiyeti Doğan Özdemir’e ait olduğu bilinen bina, Kırıkkale’nin merkezindeki birçok bina gibi eski ve bakımsız haliyle tehlike saçmaya devam ediyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama