Baba, seni her geçen gün daha çok özlüyorum!

Baba, seni her geçen gün daha çok özlüyorum!

ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE BABASI ŞEHİT OLDUĞUNDA 5 AYLIK OLAN AYBÜKE KAYGISIZ´IN SÖZLERİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE BABASI ŞEHİT OLDUĞUNDA 5 AYLIK OLAN AYBÜKE KAYGISIZ´IN SÖZLERİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Baba, seni her geçen gün daha çok özlüyorum!

Ramazan Bayramını buruk geçiren Şehit yakınlarını azda olsa olsa acılarını paylaşmak için Kırıkkale´de şehitlik mezarlığında düzenlenen anma töreninde şehit yakınları yine duygulu anlar yaşadı.

VALİ ŞEHİT MEZARLARINA KARANFİL BIRAKTI

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten, Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Köker, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakma, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, il müdürleri ve şehit yakınları katıldı. Kuranı kerim ve dua sonrası Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler şehit mezarlarına tek tek karanfil bırakarak dua ettiler.

RAMAZANI HUZUR İÇİNDE GEÇİRDİK

Şehitlik çıkışında ise Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ?Bayrama kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazanımızı huzurlu bir şekilde geçirerek ibadetlerimizi yaptık. Bizler tabi bütün Türk Milleti, Ramazanımızı böyle huzurlu geçirip bayramımızı kutlama arifesine geldiysek Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde olduğunun farkındayız. Bugün de şehitlerime bir minnet borcumuzu göstermenin, onlara teşekkür ettiğimizin ifade etmenin bir göstergesi olarak şehitliğimizi ziyaret ettik. Şehit ailelerimiz de bugün burada, şehitlerimizin bir cennet bahçe gibi olan mezarlarına bir karanfil bıraktık. Bu vesile ile bir kez daha bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimizi aynı şekilde ebediyete göç edenlere rahmet diliyorum. Hayatta olanlara sağlık diliyorum. Şehit ve gazi yakınlarımız da şehitlerimiz de fedakârlığını en büyüğünü yaptılar. Canlarından kıymetli olan çocuklarını, eşlerini ve babalarını şehit verdiler. Bizim için, bu ülke için, vatan için bu bayrak için şehit verdiler. Şehitlere olduğu kadar onlara da bir minnet ve şükran borcumuz var. Onlara da buradan sizlerin huzurlarında teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kırıkkale´mizin, Türkiye´mizin Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayrak göklerde dalgalandığı müddetçe bizler bu topraklarda bu şehitlerimizin sayesinde, gazilerimizin sayesinde rahatça yaşamaya devam edeceğiz. Hepsine bir kez daha rahmet diliyor. Şükranlarımı sunuyorum.?

BABA SENİ DAHA ÇOK ÖZLÜYORUM

Bu arada babası şehit olduğunda 5 aylık olan Aybüke Kaygısız. Her yıl olduğu gibi annesi Mehtap Kaygısız ile birlikte babasının mezarı başında dua ederken duygulu olarak her geçen gün şehit babası Şevket Kaygısız´ı daha çok özlediğini dile getirdi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü