Bağımlı genç korkuttu

Bağımlı genç korkuttu

İŞ MERKEZİNİN ÇATISINA ÇIKTI, KENDİSİNİ JİLETLE KESTİ, AŞAĞIYA ATLAMAYA KALKIŞTI

İŞ MERKEZİNİN ÇATISINA ÇIKTI, KENDİSİNİ JİLETLE KESTİ, AŞAĞIYA ATLAMAYA KALKIŞTI

Bağımlı genç korkuttu

Zafer Caddesinde bir iş merkezinin çatı katına çıkan genç, çevrede panik yaşanmasına yol açtı. Elindeki jiletle vücudunu acımasızca kesen genç, polisin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

ÇATIYA ÇIKTI, JİLETLE KENDİNİ DOĞRADI

Kırıkkale´nin Zafer Caddesinde bir iş merkezinin çatısına çıkan genç ortalığı ayağa kaldırdı. Bir anda tüm dikkatlerin odaklandığı genç elindeki jiletle vücudunu kesmeye başladı. Onlarca kişinin şaşkın bakışları arasında önce üzerindekileri çıkaran genç sonra elindeki jiletle vücudunu kesmeye başladı.

HERKES POLİSİ ARADI, YARDIM İSTEDİ katlı binanın çakısında adeta şov yapan genç bir ara yan binanın çatısına geçti. Televizyon antenine tutunarak bir yandan bir şeyler anlatamaya çalışan bir yandan da elindeki jiletle vücudunu acımasızca kesen genç çevredekilerin ikna çabaların ada aldırmayarak tehditler savururken şuursuzca çatıda dolaşmaya başladı. Bu arada aşağıdaki insan sayısı da giderek arttı.

POLİS, AMBULANS VE İTFAİYE GELDİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edilirken Zafer Caddesi trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekipleri olası bir intiharı önlemek için yerde önlem alırken uzman polisler çatıya çıkarak genci ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 45-50 dakika süren ikna çalışmasının sonunda üzeri çıplak genç polise teslim oldu.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISIYMIŞ!

Zafer Caddesinin yaklaşık bir saat kapanmasına, polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeyi alarma geçiren gencin madde bağımlısı Serkan B. Olduğu bildirildi. Serkan B´nin Ankara´ya gitmek için para bulamadığı için çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülürken poliste kaydı bulunduğu belirtilen gencin önce tedavi edildiği, ardından poliste ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama