Bağımlı Olma, Sosyal Ol

Bağımlı Olma, Sosyal Ol

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU´NUN EŞİ SARE DAVUTOĞLU´NUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU´NUN EŞİ SARE DAVUTOĞLU´NUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Bağımlı Olma, Sosyal Ol

KÜ Matematik ve Oyun Topluluğu (MATO) tarafından başlatılan ?Bağımlı olma, sosyal ol? projesi ulusal ve uluslararası alanda büyük ilgi gördü. Projeye Başbakanlıktan destek geldi.

BAĞIMLILIKLARIN ÖNÜNE GEÇMEK AMAÇLI

Gelişen teknolojiyle birlikte oluşan bağımlılıkların önüne geçmeyi amaçlayan proje Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun eşi Sare Davutoğlu´nun da dikkati çekti ve proje ekibi 15 Başbakanlığa davet edildi.

HALA ÖNLEMLER YETERSİZ

Çocuk ve gençler arasında yaygınlaşan ve bağımlılığa doğru giden internet oyunları, sosyal medya bağımlılığı ve internetin yanlış kullanımının büyük bir sorun oluşturmaya başladığını dile getiren Topluluk Danışmanı Müzeyyen Özhavzalı, ?Bağımlılığın arttığı, aile içi iletişim ve sosyal yaşantının olumsuz etkilendiği bir dünyada hala çok fazla önlem alınamadığının farkındaydık. Bilgisayar çağındayız ve yasaklayamayız. Ama yerine göre kullanabilir ve " farkındalık" yaratarak bilinçli bir toplum ve gençlik yaratabiliriz. O yüzden bu projeyi yapmak istediklerinde öğrencilerimin yanında oldum ve onlarla gurur duyuyorum. Bu projeyi yaygınlaştırmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz? dedi.

ÖNEMLİ PROJELER ARASINDA YER ALACAK

Bu Projenin Türkiye´nin En Önemli Projeleri Arasında Yer Alacağını belirtilen projeyle ilgili Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Serpil Bulut,  ?Eğitmenlerin bağımlılık yaşayan ve bundan kurtulan gençlerden oluşması çalışmanın etkisini artırmaktadır ve proje bu yönüyle bir farklılığa sahiptir. Başbakanlık olarak Türkiye çapında yaygınlaşması için destek vermeye hazırız. Bu proje Türkiye´nin en önemli projeleri arasında yer alacaktır? dedi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet