Bahçeli´nin Prensi, Kırıkkale´yi Türkiye Üçüncüsü Yaptı

Bahçeli´nin Prensi, Kırıkkale´yi Türkiye Üçüncüsü Yaptı

BAHÇELİ TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR VE FİKİRLERİNE DEĞER VERİLİYOR

Bahçeli´nin Prensi, Kırıkkale´yi Türkiye Üçüncüsü Yaptı

24 Haziran´da gerçekleştirilen Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine Kırıkkale´de büyük bir başarı kazandıran İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkale´nin ve parti genel merkezlerinin gündemine oturdu.

BAHÇELİ TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR VE FİKİRLERİNE DEĞER VERİLİYOR

Farklı siyasi partilerin il ve genel merkez yöneticileri tarafından ?Bahçeli´nin prensi? yakıştırmasını yapılan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından çok sevildiği ve fikirlerine büyük önem verildiği de yine herkes tarafından bilinen bir gerçek.

İL BAŞKANI OLARAK GİRDİĞİ 3 SEÇİMDE 2 KEZ MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI

İl Başkanı olarak girdiği 3 seçimde 2 kez milletvekili çıkarma başarısını yakalayan Baloğlu´nun en büyük sırrının gerek Ülkücü tabanın sesine kulak vermesi ve olayları sürekli parti teşkilatıyla istişare ederek yönetmesi, gerekse kamuoyunda, partili partisiz her kesimin sevdiği ve saygı duyduğu bir şahsiyete sahip olması şeklinde yorumlanıyor.

CUMHUR İTTİFAKINI DA SIRTLADI

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhur İttifakını en iyi şekilde temsil eden Baloğlu başkanlığındaki MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, Ak Parti´nin milletvekilliği seçiminde %43.62 oy oranıyla 76 bin 18 oy aldığı Kırıkkale´de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a %64.95 oy oranıyla 110 bin 63 oy çıkmasını sağladı.

HEM SEVECEN HEM DİSİPLİNLİ

Baloğlu´nun güler yüzlü, sevecen ve insan ilişkilerinde oldukça başarılı olmasının yanı sıra parti teşkilatında bir o kadar da disiplinli ve iş ahlakına sahip olmasının, bu tür başarıları yakalamasında en önemli etken olduğu kamuoyu tarafından dile getirilirken, sıkıntılı süreçlerdeki attığı doğru adımlarla da Milliyetçi Hareket Partisinin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin gözde il başkanları arasında yer aldığı bildiriliyor.

EN YÜKSEK OY ORANLARINDAN BİRİSİNİ ALDI

Son seçimde de temposundan ödün vermeyen Baloğlu´nun dinamik, disiplinli ve sevecen çalışma yöntemi sayesinde Türkiye´de en fazla oy oranının kazanıldığı 3. İl haline gelen Kırıkkale´de yakalanan bu başarının teşkilatlı bir çalışmayla ortaya çıktığını belirten MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Teşkilatlarımızın ve milletvekili adaylarımızın özverili çalışmaları bugünkü başarının en önemli sebepleridir? şeklinde yaptığı açıklamanın ardından kamuoyu tarafından mütevazılığı bir kez daha takdir edildi.

YERİ GELDİ BAYRAK ASTI, YERİ GELDİ ÇEVRE DUYARLILIĞI ADINA İLK AFİŞİ KENDİSİ SÖKTÜ

Farklı siyasi partilerden vatandaşların, ?Hiçbir siyasi partinin il başkanı bu kadar özverili davranmadı. Kendi özel aracını seçim çalışmalarının her aşamasında aktif olarak kullanan Baloğlu, milletvekili adaylarıyla birlikte köy köy, mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarına katkıda bulundu. Yeri geldi bayrak astı, yeri geldi çevre duyarlılığı adına ilk afişi kendisi söktü? şeklindeki yorumları da Kırıkkale sokaklarının bugünlerde en yoğun konuşulan gündem maddesi haline geldi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı