Bahşılı'da çifte kutlama

Bahşılı

Bahşılı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile Çanakkale Zaferinin yıldönümü birlikte kutlandı. Belediye Çok Amaçlı Salonundaki kutlamaya Gönül Dostları Derneğinden 10 şair ve Bahşılılı kadınlar katıldı.

UYAR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Belediye Başkanı İbrahim Uyar’ın ev sahipliği yaptığı programda yılın annesi seçilen 10 yaşında zihinsel engelli çocuğuna bakan Elveda Kacar, Başkan Uyar’dan hediyesini alırken gözyaşlarını tutamadı. Kadın Kolları Başkanı Fatma Özbek’in konuşmasıyla program başladı.

HEP BİRLİKTE HAKLARIMIZI ARIYORUZ

Fatma Özbek yaptığı konuşmasında, “Kadın haklarının arandığı dünyamızda kadınlar artık her alanda söz sahibi olmaya başladı. Kadına yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Güzellikler inşa etmek için verdiğimiz çabamıza verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Başarılarımızı konuşacağımız nice 8 Martlarda buluşmak üzere hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

ANNENİN YERİ SOSYAL HAYAT İÇİNDE

Başkan Uyar ise güne katılan Kadınlara ve şairlere teşekkür ederek şunları söyledi: “Hayatımızın her yerinde bizlere destek olan Kadınlarımızla ilgili programlarımız devam edecek. Bugün iki kutlamayı birden yapıyoruz, 18 Mart Şehitler Günümüzü ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüzde beraber kutlayarak iki bayram birden yaşıyoruz. Bugün bizlere güzel şiirleriyle destek veren şairlerimize de çok teşekkür ederiz. Kadınlarımız bizim için çok değerli, onlarla her alanda projelerimizle destekleyeceğiz yakında bir de Çanakkale gezimiz olacak, onlar için ne yapsak azdır. Yılın annesi olarak Elveda Kacar isimli anneyi kutluyorum. 10 yaşında zihinsel engelli çocuğu ile her an, her saat ilgilenerek büyük fedakârlıkta bulunmaktadır bence her günün annesidir” dedi.

ÇANAKKALE ŞİİRLERİ DUYGULANDIRDI

Demir Doğan Kandemir’in başkanlık yaptığı programda şairlerin okuduğu özellikle Çanakkale şiirleri seyircileri duygulandırırken, şairler de bazı şiirlerini okumakta güçlük çektiler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım