Baki babayı uğurladık

Baki babayı uğurladık

CENAZE NAMAZINA CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEKİN BİNGÖL VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

CENAZE NAMAZINA CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEKİN BİNGÖL VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Baki babayı uğurladık

Geçtiğimiz gün geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitiren CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık´ın babası 88 yaşındaki Baki Kızık´ın cenazesi Nur Camiinde kılınan namazdan sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi.

AĞIR HASTAYDI, KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır hasta olduğu için sürekli Ankara´ya tedavisi nedeniyle gidip gelen CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık´ın babası ve eşi Nazlı Kızık´ın içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. 4 otomobilin karıştığı kazada 88 yaşındaki Baki Kızık yaşamını yitirdi. Karşı yönden gelen araçların birbirine girmesi sonucu meydana gelen kazada Nazlı Kızık ile otomobil sürücüsü Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Dal yaralandı.  

HASTANE YOLUNDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Uzun zamandır hastalığı nedeniyle tedavi için Ankara´ya giderken kaza sonucu yaşamını yitiren Baki Kızık´ın cenazesi dün Nur Camiinde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi.  Babasının tabutu yanında taziyeleri kabul eden Yücel Kızık´ın son derece üzgün olduğu gözlendi

CENAZEYE ÇOK SAYIDA KATILIM OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun çelenk gönderdiği cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, eski Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal ile yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri, partililerle bazı sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü