Bak sen şu işe!

Bak sen şu işe!

HDP ADAYI KOÇ, GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYAN POLİSE TACİZCİ” YAKIŞTIRMASI YAPTI

HENÜZ TANIMADIĞIMIZ VE TANIMAK İSTEMEDİĞİMİZ HDP ADAYI KOÇ, GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYAN POLİSE TACİZCİ” YAKIŞTIRMASI YAPTI

Bak sen şu işe!

HDP'nin Kırıkkale adayı Abdullah Koç, güvenliklerini sağlayan polislere, ‘Tacizci' yakıştırması yaptı. Ayrıca kendilerine destek verdiği iddia edilen Eğitim Sen'in de tehdit altında olduğunu söyledi ve MKE Kırıkkalespor taraftarlarını da hedef gösterdi.

BASKI VARMIŞ!

Yüksekova haber isimli bir internet sitesinde yayımlanan habere göre HDP'nin adayları çok dertli! Özelikle Kırıkkale'de yoğun baskı altında çalışmalarını yürüttüklerini ve HDP'nin Kırıkkale'deki yerel medya tarafından hedef gösterildiğinin duyurulduğu haberde HDP'nin henüz tanımadığımız adayı Abdullah Koç'un ifadelerine yer veriliyor.

KIRIKKALESPOR TARAFTARI HEDEF GÖSTERİLİYOR

Haberde özellikle Kırıkkalespor taraftarı hedef gösteriliyor. Kırıkkalespor taraftarının sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlarını habere taşıyan site, bu sayfanın 10 bini aşkın üyesinin bulunduğunu ve HDP'yi tehdit ettiklerini not düştü.

EĞİTİM SEN'İ ZİYARET ETMİŞLER

Sitenin haberinde henüz tanımadığımız HDP'nin Kırıkkale Adayı Koç'un da ifadelerine yer veriliyor. Habere göre: Koç'un geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Eğitim Sen bürosuna bir ziyarette bulunduklarını, ziyaretin ardından polis ve kimliği belirsiz bazı kişilerin, HDP bir daha buraya gelmeyecek” tehdidinde bulunduğunu iddia ediliyor. 

VALİ VE KAYMAKAM'A VAZGEÇSİNLER” UYARISI!

Sitede yer alan haberde Koç'un polislere tacizci yakıştırması yapması dikkatlerden kaçmıyor. Zaten Kırıkkale'de gittiğimiz her yerde arkamızdan polisler takip ediyor. Güvenlik gerekçesiyle diyorlar ama tacizden başka bir şey değil” diyen Koç'un Vali Ali Kolat'ı, ilçe kaymakamı ve emniyeti, Bu yaptıklarından vazgeçsinler” diye uyarması da dikkat çekiyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız