Bankalar Caddesindeki uygulamadan herkes memnun

Bankalar Caddesindeki uygulamadan herkes memnun

CADDE ANDEZİT DÖŞENİYOR, SOKAK TRAFİĞE KAPANDI

CADDE ANDEZİT DÖŞENİYOR, SOKAK TRAFİĞE KAPANDI

Bankalar Caddesindeki uygulamadan herkes memnun

Kırıkkale´nin Bankalar Caddesinde Belediye tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Cadde trafiğe kapatıldı. Yol ve kaldırımlar andezit taşı ile döşeniyor. Dükkânlar tek tip olacak. Kısacası uygulamadan dükkân sahipleri de vatandaşta memnun görünüyor. Görüşlerini aldığımız esnaflar durumdan oldukça memnun.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YÜRÜYECEĞİZ

Kırıkkale Belediyesi tarafından yapılan yol, kaldırım ve taş döşeme çalışması hem vatandaşın hem esnafın takdirini kazandı. Vatandaş bu yolu kullanırken arabaların gelip çekmesinden ve yolun bozukluğundan dolayı zorlukla yürüdüklerini dile getirdi. Artık araba geçmesi sorunundan kurtulduklarını ve gönül rahatlığıyla yolda yürüyecekleri için daha rahat olacaklarını söyledi.

TEMİZ VE DÜZENLİ OLDU

Yapılacak olan bu yol için vatandaşın yanı sıra esnafta dükkânlarının bulunduğu caddenin temiz ve düzenli olacağından memnunluklarını dile getirdi. Yapılan röportajda gazetemize açıklamada bulunan TK´nın müdürü Ertuğrul Alkan, ?Kırıkkale Bankalar Caddesinin temiz ve düzenli olmasının bizim içinde alışverişte etkili olur ve daha çok talep görürüz. Yolun eski hali çoğu zaman bizleri de zor durumda bırakıyordu ve alınan bu karar ile Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışması doğru buluyoruz ve destekliyoruz? dedi.

CADDE EN KISA SÜREDE AÇILACAK

En kısa sürede tamamlanması beklenen yol çalışması için vatandaş ve esnaf Kırıkkale Belediyesine yapmış olduğu bu çalışmadan ötürü teşekkürlerini iletti.

Haber: Arzu Kayır



ilhat
7.08.2017 22:00:41
caddami sokakmı karar verin. caddeye benzemiyor. ancak sokak olur. bu ne biçim cadde böyle. hiçmi cadde görmedik.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü