Baro en iyi şekilde temsil edilecek

Baro en iyi şekilde temsil edilecek

TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Baro en iyi şekilde temsil edilecek

Kırıkkale´nin tanınmış avukatlarından Ramazan Özdoğan Pazar günü yapılacak olan baro başkanlığına adaylığını açıkladı. Özdoğan adaylığını açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, Kırıkkale barosunun daha ileri seviyeye gelmesi için aday olduğunu belirtti.

15 YILDIR AVUKATLIK MESLEĞİNDE

Yaklaşık 15 yıldır Kırıkkale´de avukatlık yapan Ramazan Özdoğan Kırıkkale baro başkanlığına adaylığını açıkladı. Özdoğan Kırıkkale´de meslektaşlarının hak ettiği yere gelmesi için aday olduğunu söyledi.   Özdoğan,  ?Meslektaşlarımızın haklarını sahiplenmek ve korumak, avukatlık mesleğinin saygınlığını arttırarak, mesleği hak ettiği yere getirmek ve hukuksuzluk karşısında hukuka sahip çıkarak, meslek etiğini daha etkili kılmak, yargının bağımsızlığını savunmak, savunmayı dışlayan tutum ve davranışlara karşı durmak için Kırıkkale Barosu Başkanlığı´na adayım.? dedi.

TÜRKİYE´YE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Özdoğan, ?Baronun 164 üyesi bulunuyor. Bunlarla tek tek görüştüm. Küçük ve büyük sorunlar olduğunu gördüm. Bu süre zarfında seçilirsem önce küçük sorunlardan başlayacağım. Kırıkkale barosunda sorunları çözmek için aday oldum. Sorunları meslektaşlarımızla oturarak istişare ettik. Bu sorunları el birliği ile çözüm Kırıkkale´de mesleğimizi en iyi yere getirerek Türkiye´ye örnek olacak çalışmalar yapmayı planlıyoruz ?dedi.

TÜM SORUNLAR MUTLAKA ÇÖZÜLECEK

Yeni göreve başlayan avukatların sorunlarıyla işe başlayacağını belirten Özdoğan, ?CMK ödeneğinde sorunlar var. Bu konuda başsavcı ile görüşeceğim. Daha hızlı ödenmesini sağlayacağım. Robot sistemini yeniden gözden geçireceğim. Adli yardım listesi yeniden ele alınacak. Yeni göreve başlayanlarda icra müdürlüklerinde sorunlar yaşanıyor. Bu sorunlar görüşülüp çözülecek. Avukatta el kaldıranlar karşılarında beni görecekler? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ