Başarı hepimizin

Başarı hepimizin

ŞİMDİ İCRAAT VE HİZMET ZAMANI

Başarı hepimizin

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay seçim başarısının tüm teşkilatlar ve tüm AK Parti camiasının olduğunu söyledi. Seçimlerin seçim günlerinde kazanılmayacağını belirten Akçay ?Seçimin başlangıcındayız. Bugünden itibaren önümüzdeki seçime hazırlanmalıyız? dedi.

ŞİMDİ İCRAAT VE HİZMET ZAMANI

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödüllendirildi. Ödül dolayısıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mürsel Akçay seçimlerin seçim zamanında kazanılmayacağını belirterek her seçimin sonunda bir seçim başlangıcı olduğunu söyledi. Akçay Kırıkkale´de AK Parti´nin başarısının bu anlayışla mümkün olduğunu belirterek ?Seçim, seçim günü kazanılmaz, yeni bir seçimin başlangıcındayız? dedi. Akçay seçim Koordinasyon Merkezinin aynen faal olacağını söyledi. Merkezin seçim sürecinde olduğu gibi çalışmalarına aynen devam edeceğini kaydetti. Çalışmalarından dolayı Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu´nun kendilerine plaket ve başarı belgesi verdiğini anlatan Akçay bu belge ve plaketin tüm Kırıkkale teşkilatının ve adayların olduğunu söyledi.

KIRIKKALE İÇİN GURUR VESİKASI  

Kırıkkale´de yüzde 62.3 oy oranıyla büyük bir başarı elde eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş´a Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından tebrik ve teşekkür plaketi verildi. Teşkilat adına plaketi İl Başkanı Mürsel Akçay aldı. Başbakan Davutoğlu İl Teşkilatına başarılarından dolayı teşekkür etti. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise Ak Parti´nin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunmuş, Milletvekili olarak 4´üncü döneminde Kırıkkale´ye hizmet edecek olan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can´a oluşacak yeni kabinede görev verilmesi talebinde bulunduğu belirtildi.

TEBRİK VE TEŞEKKÜR İÇİN TOPLANTI  

Genel Merkez tarafından ödüllendirilen Kırıkkale teşkilatı, ödül sevincini Kırıkkale´de düzenlediği toplantıda teşkilat mensupları ve partililerle paylaştı. İl Başkanlığında düzenlenen tebrik ve teşekkür toplantısına Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, teşkilat başkanları, İlçe belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Ak Parti kurulduğu günden bu güne kadar sizlerin verdiği oyla, sürekli birinci parti ve iktidar oldu. 7 Haziran seçimlerinde yine sizlerin desteğiyle birinci parti olmasına rağmen tek başına iktidara gelemedik. Her şeyde bir hayır var dedik. O gün yaşananların hayırlara vesile olduğunu bugün daha iyi görüyoruz. O günkü seçimlerden almış olduğumuz dersle girdiğimiz 1 Kasım seçimlerinde emeğimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadık. Kırıkkale´den 3 tane milletvekilini meclise gönderdik. Sizlerin verdiği destekle yüzde 50´ye yakın oyla Ak Parti tek başına iktidara geldi. Şuandaki tablo her kesim tarafından takdir ediliyor? ifadesini kullandı.  

PLAKET VE KUTLAMA HEPİMİZE

Akçay ?Teşkilatlarımız, adaylarımız ve Kırıkkaleli hemşerilerimizin vermiş olduğu desteği Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu sizler adına bizlere bir plaket verdi. Almış olduğumuz bu plaketi teşkilatımızın her kademesinde görev alan, milletvekili adaylarımız, il, ilçe ve kasaba belediye başkanlarımız ve Kırıkkaleli hemşerilerimiz adına orada gurur ve onurla aldık. Sizler adına almış olduğumuz plaket ve teşekkür belgesi bizler ve sizlerin vermiş olduğu destekle ömrümüz boyunca gurur duyarak taşıyacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte herkese kapımızı açık tutmaya devam edeceğiz. Seçim bitti çalışma bitti dedirmemek adına, seçimden seçime geliyorsunuz imajını yıkmak adına SKM´mizin belirleyeceği program dâhilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma, Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Milletvekillerimize de hem hayırlı olsun diyor, hem de başarılar diliyorum. Evet, bir sonun başlangıcındayız. Kırıkkale´ye ve bu davaya hizmet etmek için elimizden gelen çalışmayı yapmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

ŞİMDİ İCRAAT VE HİZMET ZAMANI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da yaptığı konuşmasında, ?Genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldık. Bu toplantıda sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, tulum çıkartan bölgesinde milletvekillerinin tamamını alan illeri il başkanımız nezdinde teşkilatlara bir plaket ve teşekkür belgesi verdi. Elhamdülillah böyle onuru sizin adına taşımak bize gurur verdi. Tebrik ve teşekkürümüzden sonra diyoruz ki artık icraat zamanı. Artık bundan sonra bizden çok inşallah işlerimiz konuşulacak. Başbakanımızın bizim gibi milletvekillerinin tamamını alan illerden bir isteği var. Dedi ki diğer partilerden milletvekili olmayanlara gidin deyin ki biz sizin de temsilcileriniziz. Doğruluktan dürüstlükten ayrılmadan Allah´ın rızasını kazanmak için çalışmamıza devam edeceğiz. Artık yaptığımız işler konuşulsun. İnşallah bu da böyle olacaktır. Hiçbir bahanemiz yok. Kırıkkale´nin neye ihtiyacı varsa hep birlikte ilimiz için çalışacağız. İktidar da, memlekette, bu insanlarda bizim insanlarımız. Haklı bir gururu ve haklı bir onuru yaşayabilirsiniz. 2023 vizyonuna gidecek olan Türkiye´nin yolunu sizler açtınız. Hepinizden Allah razı olsun? sözlerine yer verdi.

İNANDIK VE BAŞARDIK

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ise ?Evet Kırıkkale güzel bir başarı yaşadı. Bundan dolayı da Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız, İl Başkanımıza bir plaket takdim etti, bu plaketi siz hak ettiniz, Kırıkkale hak etti, bundan dolayı partimiz ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle Kırıkkale´de 3-0 yaptık ve yüzümüzün akıyla çıktık. Bizlere oy veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz inandık ve başardık. Kısa zamanda çalışmalar yaptık. Bu çalışmalardan bir tanesi eksik olsaydı belki de bu tablo olmayacaktı. Evet, bu seçimi teşkilat ben aldım derse evet aldı derim, il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, oy veren herkes ben aldım derse evet aldı derim. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum?.

ARTIK BİRBİRİNİ ŞİKÂYETTEN VAZGEÇELİM

?Seçim bitti laf zamanı da bitti. Biz bu millete, bu halka borcumuzu ödememiz lazım. Biz sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Bugünden sonra herkes işine baksın. Dedikoduyla uğraşmayalım. Kırıkkale kendi enerjisini artık yatırıma, hizmete adasın. Birbirini şikâyetten vazgeçsin. Herkes kendi görev sınırları içerisinde işine baksın. Bakın güzel bir netice aldık, hep birlikte bunun hazzını yaşayalım. Nasıl ki ordu kendi halkına karşı galip gelemezse, bir teşkilatta, bir milletvekili de kendi teşkilatıyla, bir belediye başkanıyla uğraşmakla bir yere varamaz. Ben il başkanı olarak bunları çok yaşadım. Neyi paylaşamıyoruz. Herkes elini vicdanına koysun, bu şehre ne yapabiliriz? Diye düşünsün. Ak Parti 105 bin oy aldı. Bu oy Ak Parti´nin sermayesidir. Biz bu sermayeye sahip çıkacağız. Bunun değerini bileceğiz, bakın değerini bilmedik 7 Haziran sonrası gelişmeler yaşandı. Kırıkkale olarak biz başarılıyız. Türkiye´de 28´inci sıradan 15´inci sıraya geldik. Bu plaket onun için verildi. Kırıkkale Türkiye´de hak ettiği yeri aldı, bundan sonra da Kırıkkale Türkiye´de hak ettiği hizmeti alacak. Bunları da sizlerle birlikte yapacağız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız