Başkan, emeklilerle bir araya geldi

Başkan, emeklilerle bir araya geldi

BAŞKAN SAYGILI EMEKLİLERİN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan, emeklilerle bir araya geldi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, emeklilerle bir araya gelerek sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı emeklilerin istek ve taleplerini dinleyerek projeler hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN SAYGILI EMEKLİLERİN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hüseyin Kâhya Parkı içerisinde bulunan emeklilerin uğrak yeri olan emekli evinde emeklilerle bir araya geldi. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin´in de katıldığı sohbette, Başkan Saygılı emeklilerin istek ve taleplerini dinledi. Her zaman emeklilerin yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyarette emeklilerle sohbet etti.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ?İlimizde emekli sayısı oldukça yüksek. Belediye olarak emeklilere yönelik projelerimiz devam ediyor, projelerimizin bir kaçını hayata geçirdik. Yeni projelerimizi ise en kısa sürede hayata geçireceğiz? ifadelerini kulandı. Saygılı, Yuva Mahallesinde emeklilere yönelik olarak yapılacak olan TOKİ hakkında da emeklilere bilgi verdi. Emekliler ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduğu için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü