Başkan fırçayı eline aldı

Başkan fırçayı eline aldı

TEMİZLİK ELEMANLARINI DENETLEDİ

Başkan fırçayı eline aldı

Kırıkkale´ye bağlı Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ilçede denetimlere çıktı.

TEMİZLİK ELEMANLARINI DENETLEDİ

İlçenin girişinde bulunan ana caddeyi gezen Uyar, temizlik elemanlarını denetledi. Denetlemelerde eline temizlik fırçasını alan Başkan Uyar, temizliğin nasıl yapılacağını işçilere gösterdi. Bir taratan ana caddeyi süpüren Uyar, bir taraftan da işçilerle sohbet etti. Ayrıca kaldırımlardaki yağmur sularından çıkan parke taşlarını gösteren Uyar, bir an önce yeniden yerine yerleştirilmesi talimatı verdi.

4 AYDIR DEVAM EDİYOR

İlçede yaklaşık 4 aydır devam eden alt yapı çalışmalarının bittiğini açıklayan Uyar, ?İlçemizde Celal Bayar Parkı´ndan ilçe merkezinin çıkışına kadar olan alt yapı çalışması bitirildi. Dökülecek asfalt zemin çalışmasını yerinde inceledim. İnşallah şehrimiz güzel bir görünüme kavuşacak? dedi.   

YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Uyar, göreve geldikleri günden beri ilçenin gelirini ve nüfusunu nasıl artırırız diye düşünmeye başladıklarını dile getirerek, inşallah güzel yatırımlar oluyor. Özel firmalarında ilçede yatırım yapması için çalışıyoruz. En son belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Konutlar için 2 bine yakın kişi başvuru yaptı? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü