Başkan Türkyılmaz´dan makamda kısır partisi

Başkan Türkyılmaz´dan makamda kısır partisi

BURASI HALKIN MAKAMI

Başkan Türkyılmaz´dan makamda kısır partisi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, mazbatasını bugün il seçim kurulundan aldı. Beraberindeki kalabalıkla seçim kuruluna gelen ve burada mazbatasını alan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz beraberindekilerle belediye başkanlığı binasına geçti. Burada vatandaşlara sürpriz yapan yeni başkan makam odasını dolduran yüzlerce kişiye kısır ikram etti.

BU KEZ GERÇEKTEN KISIR PARTİSİ

Belediye başkanının kısır dağıtmasında yatan gerçek ise şöyleydi: Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Kırıkkale´nin Yahşihan İlçesi Kaymakamlığında kadınların öğle arası kısır partisi yaptığı haberi ulusal medyada gündem olmuştu. Makamında kısır partisi yaptığı iddia edilen dönemin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, belediye başkanlığını kazanmasının ardından makamında bu kez gerçekten kısır partisi verdi.

BÜYÜK FARKLA KAZANDI

O dönem yapılan ve ulusal medyada da yankı bulan habere göre Belediye Başkanının eşi Necibe Türkyılmaz makam odasında 11 arkadaşıyla bir araya gelmiş, pastalı, kurabiyeli, kısır partisi verip bir de sosyal medyada paylaşmıştı. Bu haberin yayınlandığı günlerde Türkyılmaz MHP´den aday olarak seçimlere girmişti. En yakın rakibine fark atan yeni başkan Türkyılmaz seçimi farklı kazandı. Kendisine atılan iftiradan dolayı o süreçte bir hayli üzülen Başkan Türkyılmaz, seçimi kazanmasında büyük emekleri olana kadınlara başkanlığının ilk gününde kısır ikram ederek sürpriz yaptı.

BURASI HALKIN MAKAMI

Yeni seçilen Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 6 ay önce bizim makamda kısır partisi verdiğimizi iddia etmişler, manşet yapmışlardı. O gün yapılan habere konu olan İŞKUR çalışanı hanımefendilerin düşürüldükleri duruma çok üzüldüklerini belirten Türkyılmaz, ?O gün ben devlet adabına uygun şekilde makamımı hanımlara açmıştım. Bugün o hanımefendiler burada, biz yine bugün halkın makamına geldik. Ve makamda gerçekten bu sefer kısır partisi yapıyoruz? dedi.

İLK TALİMAT ZABITA MÜDÜRÜNE

Öte yandan ilk talimatını Zabıta Müdürüne veren Başkan Türkyılmaz, Cuma günü yapılacak toplantının ardından, Yenişehir Mahallesinde kaldırımlarda bulunan büfelerin tahliyesi ve yıkımının gerçekleşesini istedi. Seçim çalışmaları sırasında ilk icraatının bu büfelerin yıkılması olduğunu kaydeden Başkan Türkyılmaz, sözlerini yerine getireceklerinin altını çizdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ