BAŞKAN VURGUN´DAN AZERBAYCAN´A DESTEK

BAŞKAN VURGUN´DAN AZERBAYCAN´A DESTEK

Ermenistan´ın gerçekleştirdiği saldırıya tepki gösteren Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Azerbaycan´a destek mesajı yayınladı.

Ermenistan´ın Azerbaycan topraklarına gerçekleştirdiği saldırının ardından açıklamada bulunan Başkan Vurgun, hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara şifa diledi. Vurgun açıklamasında Ermenistan´a tepki göstererek "Ermenistan bilmeli ki; bu tutumunu sürdürmesi sadece kendisine zarar verecektir. Emperyalist güçlere güvenerek gerçekleştirdiği bu haksız ve hukuksuz saldırılardan bir an önce vazgeçmelidir." dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Vurgun “Biz her zaman kardeş Azerbaycan´ın yanında olduğumuzu bir kere daha vurguluyor, Ermenistan´ın bu saldırgan tavrını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan bilmeli ki; bu tutumunu sürdürmesi sadece kendisine zarar verecektir. Emperyalist güçlere güvenerek gerçekleştirdiği bu haksız ve hukuksuz saldırılardan bir an önce vazgeçmelidir. Ermenistan´ın coğrafyamızın huzuruna kastederek, Azerbaycan´a karşı yapmış olduğu hain ve alçakça saldırıları kınıyor, bu saldırılarda şehit düşen Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ