Başkana karikatürlü teşekkür

Başkana karikatürlü teşekkür

BAŞKAN SAYGILI´YA KARİKATÜRLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkana karikatürlü teşekkür 

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü öncülüğünde Belediye işçilerinin katılımıyla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette Yünlü, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya çalışmalarından dolayı ve işçisine verdiği önemden bahsederek, işçi ve Saygılı´nın birlikteliğini ve işçilerin memnuniyetini anlatan karikatür tablo hediye etti. Başkan Saygılı, bu ziyaretin kendisine sürpriz olduğunu belirterek çalışan işçilere teşekkür etti.

TEK TEK ELLERİNİ SIKTI

Göreve geldiğinden itibaren önceliğinin personel olduğunun altını çizen Saygılı, hediye edilen tablo aldığı en güzel hediye olduğunu ifade etti. Ziyaret sonrasında tek tek işçilerin ellerini sıkan Saygılı, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

DEĞER VERİYOR

Saygılı, çalışan işçi personelimiz Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Celal Yünlü öncülüğünde, ziyaretimizde bulundu. Ziyarette birliktelik ve işçilerin memnuniyetini anlatan karikatür tablo hediye edildi. Bu sürpriz ziyaretten dolayı tüm ekibime teşekkür ediyorum.?dedi. Yünlü de Saygılı´nın işçiye verdiği değeri bildiklerini söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü