Başvuru 2 bini aştı

Başvuru 2 bini aştı

30 BRANŞTA AÇILIYOR

Başvuru 2 bini aştı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kayıtları sürüyor. 19 Haziran´da başlayacak eğitimlere şuan 2 binin üzerinde bir başvurunun olduğu öğrenildi.

YOĞUN İLGİ

Çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek, spor yapmalarını sağlayarak bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gelişmelerine katkıda bulunmak, yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak amacı ile her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları, bu yıl da yoğun ilgi ile düzenlenecek.

30 BRANŞTA AÇILIYOR

İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) Atıcılık ve avcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bedensel engelliler, Beyzbol-Softbol, Bocce ve Dart, jimnastik, Eskrim, Futbol, Fitness, Görme Engelliler, Güreş, Halkoyunları, Halter,  Hentbol, Hokey, İşitme Engelliler, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Özel Sporcular, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşlarında açılacak.

KAYIT NOKTALARI

29 Haziran -29 Ağustos 2015 tarihleri arasında 30 branşta açılacak olan İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) yüzme hariç bütün branşlarda ücretsiz. Yaz Spor Okullarına kayıt yerleri; Cumhuriyet Meydanı, Olimpik Yüzme Havuzu, 17 Ağustos Spor Salonu, Behiç Çelik Spor Salonu.

İSTENİLEN BELGELER

İl Spor Merkezlerine (Yaz Spor Okuluna) müracaat etmek için gerekli belgeler ise: 1 adet form (Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nden Alınacak), 2 adet vesikalık resim. İstenilen belgeler tamamlanıp kayıt yerlerine getirilecek.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ