Bayramda onların da yüzleri gülecek

Bayramda onların da yüzleri gülecek

VALİLİK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN YOKSUL AİLELERE NAKDİ YARDIM YAPILDI

VALİLİK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI TARAFINDAN YOKSUL AİLELERE NAKDİ YARDIM YAPILDI

Bayramda onların da yüzleri gülecek

Sürekli ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Ramazan Bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

2 BİN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLE

Kırıkkale´de, 11 ayın sultanı Ramazan ayında 2 bin 273 ihtiyaç sahibine 458 bin 156 lira tutarında yardım dağıtıldı. Ayrıca ihtiyaç sahiplerinin bazı gereksinimleri de çeşitli dernek vakıf ve hayırseverler tarafından karşılandı.

EK KAYNAK SAĞLANDI

Son gününe yaklaştığımız Ramazan ayında Kırıkkale´de ihtiyaç sahipleri devletin sıcak elini bir kez daha gördü. Kırıkkale´de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´nın Ramazan ayı içerisinde yaptığı yardımların rakamları netleşmeye başladı. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla konu hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, bu ramazan ayında vakıf kaynaklarına ilave kaynaklar aktarıldığına dikkat çekerek, Ramazan ayı içerisinde Kırıkkale´de bulunan 2 bin 273 ihtiyaç sahibine 458 bin TL´lik yardım yapıldığını vurguladı. 196 BİN TL´LİK İLAVE KAYNAK Vali M.İlker Haktankaçmaz açıklamasında ?2017 yılı Ramazan ayı içerisinde gıda vb. temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 09/03/2017 tarih ve 2017/2 sayılı Kararı ile Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 196 bin 205, TL tutarında ilave periyodik pay aktarılmıştır. Bu tutara vakıf öz kaynaklarından 261 bin 951, TL ilave yapılarak aktarılan kaynak ve mevcut vakıf öz kaynaklan ile ramazan ayı içerisinde 2 bin 273 vatandaşımıza 458 bin 156,20 TL tutarında ramazan yardımı yapılmıştır? ifadesini kullandı.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü