Bayramlar, birlik ve beraberlik mesajının verildiği en güzel gün

Bayramlar, birlik ve beraberlik mesajının verildiği en güzel gün

BU YIL İLK OLARAK NUR CAMİİNDEKİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE İL PROTOKOLÜ TÜM VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BU YIL İLK OLARAK NUR CAMİİNDEKİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE İL PROTOKOLÜ TÜM VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Bayramlar, birlik ve beraberlik mesajının verildiği en güzel gün

Kırıkkale Valiliği ve Belediye tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.  Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bayram namazı sonrası vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı. Vali Haktankaçmaz Bayramların birlik ve beraberlik mesajı verilen en güzel ve en anlamlı günler olduğunu söyledi.

MÜSLÜMANLIĞIN EN ANLAMLI GELENEĞİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Nur Cami ve Külliyesi´nde bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Vali Haktankaçmaz, bayramlaşma sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincisini düzenledikleri Nur Camisi´nde bayramlaşma programının geleneksel hale geldiğini söyledi.

TRAFİK AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR YOĞUNLUK VAR

Vilayet olarak bayramın iyi geçmesi için belediye hizmetleri, güvenlik ve sağlık açısından bütün tedbirleri aldıklarını belirten Haktankaçmaz, şöyle konuştu: "Kentin bulunduğu bölge itibarıyla trafik açısından önemli bir yoğunluk oldu. Kentte büyük bir trafik hareketliliği söz konusu. Bu konuda duyarlılık içerisindeyiz. Bütün ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. Araç sürücülerinden istirhamımız trafik kurallarına uymaları. İl olarak bu bayramda da huzur ve güven içerisindeyiz. Bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı´nı kutluyorum."

TÜM VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI  

Milletvekili Öztürk ise, tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin bayramını kutladı. Toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği günler olduğunu dile getiren Öztürk, "Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım" ifadelerini kullandı.

EN İYİ ŞEKİLDE GEÇİRMEK BOYNUMUZUN BORCU

Başkan Saygılı da, bayramların aynı inanç, aynı duygu ve aynı düşünceleri paylaşan insanların birlikte sevindiği müstesna günler olduğunu belirterek tüm Kırıkkalelilerin bayramını tebrik etti.  Saygılı, ?Mübarek Ramazan ayında ziyaretlerimiz oldu. Kapısını çaldığımız evlerde, çok farklı manzaralarla karşılaştık. Kısa bir ömrümüz var bu ömrümüzü en iyi şekilde geçirmek boynumuzun borcu. Rabbim hepimize hayırlı ömür versin. Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Tüm Dünyada Müslümanlar maalesef bizim gibi huzur içerisinde değil, sayısız savaşlar var evlerini evlatlarını kaybetmiş, annesini babasını kaybetmiş bir sürü insan var, İnşallah Allah onları bizi Ramazan Bayramına ulaştırdığı gibi tüm dünyada sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimizi bir an evvel huzura kavuştursun. Bu vesile ile tüm Kırıkkaleli hemşerilerimizin Bayramını kutluyorum? dedi. Program, vatandaşlara çay, simit ve peynir ikramının ardından son buldu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü