Bayramlar birlik ve kardeşlik duygusunun tavan yaptığı gündür

Bayramlar birlik ve kardeşlik duygusunun tavan yaptığı gündür

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU GELİŞTİRİLMELİ

Bayramlar birlik ve kardeşlik duygusunun tavan yaptığı gündür

Kırıkkale Valisi Ali Kolat Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak vatandaşların bayramını kutladı. Kolat Bayramların milli birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye çıktığı müstesna günler olduğunu söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU

Vali Kolat mesajında şu ifadelere yer verdi:  ?Değerli Kırıkkaleli Hemşerilerim, millet olarak toplumsal hayatımız ve kültürümüzde önemli yeri olan, bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın ve Bayramı hep birlikte kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Dini bayramlarımız, milli birlik ve kardeşlik duygularının üst düzeyde hissedildiği, manevi duyguların yoğunlaştığı, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu ve görüldüğü ender zaman dilimleridir. Bu kutlu günler vesilesiyle; aziz şehitlerimiz ve yakınlarını bir kez daha hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve aile efradını unutmamak, akrabalık ve komşuluk bağlarını sıkı tutmak, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizi daha da güçlü kılacaktır.

SADECE BAYRAMLA SINIRLI OLMAMALI

Bayram süresince sergilenen bu güzel hasletlerin sadece Bayram günleri ile sınırlı kalmaması, tüm toplumumuzu kuşatması ortak dileğimiz olmalıdır. Bu bağlamda vatandaşlarımızın Kurban Bayramını yakınları ve sevdikleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde gönül rahatlığıyla geçirmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin Kurban Bayramım içtenlikle kutlar, bayramın ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım.?



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı