Belediye dur durak bilmiyor

Belediye dur durak bilmiyor

YAZ DÖNEMİNDE 20 BİN TON ASFALT

YAZ DÖNEMİNDE 20 BİN TON ASFALT

Belediye dur durak bilmiyor

Yaz sezonu boyunca dur durak bilmeyen Kırıkkale Belediyesi ekipleri, programlı çalışmalarını tamamlamak üzere? Yoğun bir 2019 yaz sezonu geçiren Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sonbaharın son günlerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

?BÖLGEDE ÇEVRE AYDINLATMASI DA YENİDEN DÜZENLENECEK?

Yenidoğan Mahallesi Turgut Reis Caddesi bölgesinde yoğun bir çalışma başlatan Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri öncelikle bölgedeki alt yapı çalışmalarını tamamladı. Altyapı çalışmaları kapsamında sellikler ve kanalizasyonların giderleri genişletilirken, yeni borular yerleştirildi. Altyapı çalışmalarının ardından bölgede andezit kaldırım kaplama çalışması gerçekleştirildi. Bölgede sellikler yeniden düzenlenirken, en son işlem olarak da sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Sıcak asfalt çalışmasıyla birlikte bölge daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Diğer taraftan bölgede çevre aydınlatmasının da yeniden düzenleneceği belirtildi.

?TÜM EKİPLERİMİZ SAHADA ÜZERLERİNE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİ?

Yaz dönemi programlarına aldıkları çalışmaları bir bir gerçekleştirdiklerine ifade eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ihtiyaç duyulan bölgelerde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir taraftan asfalt serimi ve kaldırım çalışmaları, diğer taraftan kilit parke çalışmalarının yapıldığını söyledi. Başkan Saygılı, ?2019 yılı yaz dönemi çalışma programına aldığımız çalışmaların hayata geçmesi için yoğun bir mesai harcadık. Tüm ekiplerimiz sahada üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Bu yaz döneminde belediye olarak 20 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmiş bulunuyoruz? diye konuştu.

?HUMMALI ÇALIŞMALARIZ BUNDAN SONRA DA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEKTİR?

Sadece Fen İşleri Müdürlüğü olarak 20 bin ton sıcak asfaltın yanı sıra 10 bin ton sathi kaplama asfaltının yapıldığına işaret eden Belediye Başkanı Saygılı, ?15 bin metrekare kilit parke, kaldırım ve yol çalışması düzenlemesi gerçekleştirdik. Bunların dışında 3 bin 500 metrekarelik andezit kaplama ve görme engelli taşı döşemesi yaptık. Ayrıca bu dönemde hiç yolu bulunmayan alanlarda yaklaşık olarak 3,5 kilometre ham yol açma çalışmamız oldu. Şehrimizin cadde ve sokaklarının daha güzel bir görünüm kazanması için hummalı çalışmalarız bundan sonra da ara vermeden devam edecektir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü