Belediye personeline bayram erken geldi

Belediye personeline bayram erken geldi

BU AY BELEDİYENİN HER BİR PERSONELİ 5 BİN İLE 6 BİN LİRA ARASINDA PARA ALACAK

BU AY BELEDİYENİN HER BİR PERSONELİ 5 BİN İLE 6 BİN LİRA ARASINDA PARA ALACAK

Belediye personeline bayram erken geldi 

Belediye çalışanlarının bankalarla gerçekleştirdiği maaş promosyonu Vakıf Bankası yetkilileri ve sendikaların katılımı ile imzalandı. İşçi ve memurlar kişi 2 bin 100 TL promosyon alacak.

ÇİFTE BAYRAM YAPACAKLAR

Kırıkkale Belediyesi çalışanları çifte bayram yaşayacak. Belediye çalışanlarının maaşıyla ilgili özendirme görüşmelerinde anlaşma sağlandı. İlgili bankayla belediye arasında protokol imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın makamında gerçekleştirilen imza töreninde protokol süresi 3 yıl olarak belirlendi. Personel başına Her bir işçi ve memur, kişi başı 2 bin 100 TL promosyon alacak.

BU AY MAAŞLA BİRLİKTE ALACAKLAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı imzalanan maaş promosyonunun Türkiye´de belediyeler arasında en yüksek miktarda imzalanan promosyon olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Saygılı Promosyonların ağustos ayı maaşlarıyla birlikte hesaplarına yatacağını ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı imza töreninde yaptığı konuşmada, ?Maaş promosyonlarının işçi ve memur, kişi başı 2 bin 100 TL alacak. Gerçekleştirilen promosyonlarda en yüksek miktarı alan belediyeyiz.  İşçi ve memurlarımıza hayırlı olsun? ifadelerini kulandı. İşçi ve memurlar bayram öncesi imzalanan promosyon için Belediye Başkanı Saygılı´ya teşekkür ettiler.

HABER: Murat Karadağ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı