Belediye Ramazan eğlencesine hazırlanıyor

Belediye Ramazan eğlencesine hazırlanıyor

HER AKŞAM EĞELENCE VAR

Belediye Ramazan eğlencesine hazırlanıyor

Her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda Ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanını düzenleniyor. Meydanda her akşam çeşitli ekinliklerin yanı sıra vatandaşların alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak prefabrik işyerleri açıyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi her yıl Ramazan ayında Cumhuriyet Meydanında düzenlediği Ramazan Geceleri etkinliği için bu yılda hazırlıklara başladı. Cumhuriyet Meydanında iftardan sonra sahura kadar açık kalacak olan prefabrik dükkânların yapımı için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Geçtiğimiz yıl kendi imkânlarıyla yaptırdığı portatif işyerlerinin bir benzerini bu yıl da yaptırıyor. Ramazan Sokağı adı verilen sevgi yolunda açılacak olan dükkânlardan vatandaşlar alışverişlerini yapabilecekler.

HER AKŞAM EĞELENCE VAR

Cumhuriyet Meydanında açılacak olan dükkânların yanışına her akşam konserler verilecek, eğlence düzenlenecek, dini konularda sohbet programları yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çocuklar için de özel eğlence programları da yapılacak. Belediye tarafından yaptırılan prefabrik işyerlerini esnaflar açık teklif usulüyle kiralayabilecekler.



ramazan oruç
26.06.2015 12:41:34
ramazan etkinlikleri çerçevesinde yapılan evleri gördümde uzun yıllar sonra geldiğim memleketime reva görülen gecekondu gibi derme çatma yapıları görünce utandım doğrusu..güzelim meydan maalesef işportacı pazarı gibi olmuş..görsellikten uzak hangi kaygılarka yapıldığı belli olmayan evler kırıkkalemize hiç mi hiç yakışmamış..demekki halkımıza reva görülen buymuş..beceremeyecekseniz yapmasaymışınız daha iyi imiş..çadır kursaydınız bari..

1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı