BELEDİYE 10 BİNLERCE FİDEYİ ÜCRETSİZ DAĞITTI

BELEDİYE 10 BİNLERCE FİDEYİ ÜCRETSİZ DAĞITTI

Kırıkkale Belediyesi kendi serasında yetiştirdiği değişik türde ki fideyi üreticilere ve vatandaşlara toprakla buluşturmaları için ücretsiz dağıttı.

Toprakla Buluşacaklar

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında yerli üretime destek sağlamak maksadıyla belediyenin ata tohumlarından yetiştirdiği sebze fidelerinin ücretsiz dağıtımı gerçekleştirildi. Kırıkkale Belediyesi kendisine ait serasında yaz ayları için çeşit çeşit renklerde çiçekler üreterek şehirde ekim ve dikimini gerçekleştirirken bu yıl da ekonomik değeri yüksek onbinlerce sebze fidesi yetiştirdi. Ata tohumundan yetiştirilen fideler toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara dağıtıldı.

Yerli Üretimi Destekliyoruz

Fide dağıtımına katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünde ata tohumlarından ürettiğimiz farklı türlerde ki fideleri toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz fide dağıtımına devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilginden de memnunuz. Aynı zamanda yerli üretimi de artıracak bir husus. Ata tohumu daha sağlıklı, bölgemize ve coğrafyamıza daha uygun. Hem de atalarımızın dedelerimizin kullandığı tohumlar" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız