Belediyeden Sosyal Denge Tazminatı

Belediyeden Sosyal Denge Tazminatı

MAAŞLARA EK BRÜT 619 TL

Belediyeden Sosyal Denge Tazminatı

Bem Bir Sen Kırıkkale Şubesi tarafından, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi doyasıyla Kırıkkale Belediyesi Yemekhanesinde memurlar için bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzaları atıldı.

MAAŞLARA EK BRÜT 619 TL

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek Brüt 619 TL, Sosyal Denge Tazminatı anlaşmasının tüm memurlara hayırlı olması temennisinde bulundu.  Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada, ?Benim için ilk mesele çalışanımızın hakkını ödemek olmuştur? diye konuştu.

ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜCRETLER HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Almış olduğunuz ücretler hayırlı olsun. Sendikayla yaptığımız görüşmeler sonucu Ocak 2019 geçerli olmak üzere maaşlara ek olarak Brüt 619 TL Sosyal Denge Tazminatı alacaksınız.  Biz her zaman çalışanımızdan yana bütçemizi kullanıyoruz? dedi. Başkan Saygılı´nın konuşmasının ardından Bem Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tunçay Bulut ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladı. Belediye Memurları ise Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ