Beyaz Saray halka açıldı

Beyaz Saray halka açıldı

YENİ ÇEHRESİYLE HİZMETİNİZDE...

Beyaz Saray halka açıldı

Kızılırmak manzarası ile insanı dinlendiren bir mekan. Beyaz Saray Otel Cafe Bistro kapılarını bugün hizmete açtı. Tesis otel, cafe ve düğün salonu olmak üzere 3 ayrı konumda hizmet verecek.

YENİ BİR SOLUK

Kırıkkale yepyeni bir tesise daha kavuştu. Bir süredir restorasyon çalışmaları devam eden Beyaz Saray Otel Cafe&Bistro bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Kızılırmak kenarında eşsiz manzarası ile müşterilerini şehir stresinden arındıran Beyaz Saray Otel Cafe&Bistro son yıllarda yükselen hizmet sektörüne yeni bir soluk olarak katıldı.

1000 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Bir nevi Yeşilvadi Projesi´nin ilk tesisi olma özelliğini de taşıyan Beyaz Saray Otel Cafe&Bistro, müşterilerine hem otel, hem düğün salonu hem de Cafe&Bistro alanlarında hizmet veriyor. 1000 kişilik düğün salonunda birinci sınıf ikramlarıyla düğün ve nişan törenlerinin adresi haline gelen düğün salonu, genç çiftlerin bir ömür boyu sürecek mutluluklarının ilk adımı konumunda.

TESİSİMİZ ALKOLSÜZDÜR

Bugün faaliyete geçen 200 kişilik kafe,  bir taraftan Kızılırmak manzarası ile ruhu dinlendirirken, diğer taraftan zengin dünya mutfağı ile eşsiz tatlar sunuyor. Otel ise 30 standart oda ve 4 suit odasıyla hizmet veriyor.  Kırıkkale iş dünyasının genç ve başarılı girişimcilerinden Necmettin Özçelik, Kırıkkale Halkı´na tecrübeli personelleri ile en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını ifade etti.  Özçelik, tesislerinin kesinlikle alkolsüz olduğuna da dikkat çekti. Özçelik ayrıca desteklerinden dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Hasan Onar´a teşekkür etti.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım