BEYAZ SHOW`DA `DOLANDIRICILIK`

BEYAZ SHOW`DA `DOLANDIRICILIK`

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk?ün Cumartesi günü akşamı yaptığı programda ilginç bir olay yaşandı. Kırıkkale?den canlı yayına katılan bir izleyici, Beyaz Show?a katılmak için daha önce dolandırıldığını telefon bağlantısında duyurdu.

BEYAZIT ŞAŞIRDI

Kırıkkale?den canlı yayına bağlanan Muhsine Esra Cevlek isimli izleyici, şova katılmak için para karşılığında bilet aldıklarını ve son gün iptal edildiğini söyledi. Beyazıt Öztürk, duydukları karşısında çok şaşırdı. Ve Cevlek`in anlattıklarından sonra dolandırıcılık ortaya çıktı. Durum, şovun yapımcısı tarafından yapılan açıklama üzerine aydınlandı. Erkan isimli bir organizatörün, Beyaz Show`a katılmak isteyen insanlardan para topladığını ve programa 2 gün kala iptal bilgisini haber verdiğini açıkladı.

 

3 BİN TL KAZANMIŞ

Erkan isimli kişinin toplam 3 bin TL para topladığını söyledi. Duydukları karşısında çok şaşıran Beyazıt Öztürk şunları söyledi; "Ben her seferinde buradan söylüyorum. Bizim programa giriş ücretsiz. Size parayla bilet satmak isteyen insanlara asla inanmayın" dedi. İzleyici Cevlek ise hala şoku üzerinden atamadıklarını söyledi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız