Beyin ve Sinir Cerrahisi operasyonları yapılacak

Beyin ve Sinir Cerrahisi operasyonları yapılacak

YAŞAM HASTANESİ, HEKİM KADROSUNA ÖNEMLİ BİR İSMİ DÂHİL ETTİ

YAŞAM HASTANESİ, HEKİM KADROSUNA ÖNEMLİ BİR İSMİ DÂHİL ETTİ

Beyin ve Sinir Cerrahisi operasyonları yapılacak

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol´u dâhil etti. Hastanede bel, boyun, beyin, omurga ve diğer sağlık sorunlarına yönelik cerrahi operasyonlar gerçekleştirilecek.

UZM. DR. BAŞOL GÖREVE BAŞLADI

Kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Yaşam Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Başol´u da kadroya dâhil etti. Uzman Dr. Başol göreve başlarken, hastanede bel, boyun, sinir, omurga ve diğer sağlık sorunlarına yönelik cerrahi operasyonlar gerçekleştirileceği bildirildi. Branşında uzman olan ve birçok hastanede görev yapan Dr. Başol, Kırıkkale´de ve Yaşam Hastanesi´nde görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

NELER YAPILACAK?

Yaşam Hastanesi´nde gerçekleştirilecek uygulama ve operasyonlar konusunda bilgiler veren Uzm. Dr. Murat Başol, ?Öncelikle Yaşam Hastanesinde ve Kırıkkale´de olmaktan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Kırıkkalelilere beyin cerrahisi konusunda sağlık hizmeti sunmaya çalışacağız. Polikliniğimizde bel fıtığı, boyun fıtığı, sinir sıkışmaları, beyin kanaması, beyin tümörü, omurga kırıkları ve diğer omurga ameliyatlarını gerçekleştirebileceğiz. Bunlar için uygun bir ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi hazırlandığını gördüm. Kırıkkale ve çevresine bahsi geçen rahatsızlıklar konusunda sağlık hizmeti vereceğiz? dedi.

KIRIKKALE İÇİN İYİ BİR İMKÂN

Kırıkkalelilerin bahsedilen rahatsızlıklar konusunda uzak yerlere gitmelerine artık gerek kalmadığını belirten Uzm. Dr. Başol, ?Yaşam Hastanesi´nde adı geçen rahatsızlıklar için gerekli tetkik ve müdahaleleri yapabilecek kapasitedeyiz. Teşhis ve tedavi konusunda yeterli donanıma sahibiz. Bunun için gerekli koşullar hazırlanmış, durumda. Bunun Kırıkkaleliler için iyi bir imkân olduğunu düşünüyorum. Bu imkânı değerlendirsinler? dedi.

KARİYERİ YÜKSEK BİR HEKİM

1992 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden mezun olan, ihtisasını da aynı üniversitede 2001 yılında yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Murat Başol branşı konusunda aranan bir hekim olarak birçok ildeki hastanelerde görev yapmış durumda. Uzm. Dr. Başol, Bursa, İstanbul, Malatya, Sakarya, Van, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kuzey Irak olmak üzere yurt dışında bile görev yapmış bir hekim olarak dikkat çekiyor.

KIRIKKALE İÇİN BİR ŞANS

Kadrosunu yeni hekimler ile sürekli güçlendiren Yaşam Hastanesi yönetimi, Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniğinin Kırıkkale´de birçok kişinin talebi üzerine açıldığını, Op. Dr. Murat Başol´un da bu alanda uman birisi olarak Kırıkkaleliler için büyük bir şans olduğunu belirtti. Uzm. Dr. Başol ile birlikte hekim kadrosunu daha da artıran Yaşam Hastanesinin yeni poliklinikler ve hekimler ile sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceği ifade edildi.

HABER MERKEZİ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!