BİLSEM, Bölge Final Yarışmasına katılıyor

BİLSEM, Bölge Final Yarışmasına katılıyor

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

BİLSEM, Bölge Final Yarışmasına katılıyor

Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerine davet edildi.

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

BİLSEM, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serhat Susar´ın danışmanlığında Türkçe alanında Beren Torun´un hazırladığı ?Karekod Destekli Yazımı Karıştırılan Sözcükler Kutusu? ve Değerler Eğitimi alanında Sudenaz Şahin ve Yasemin Tokel´in hazırladıkları ?Mehmet Akif Ersoy´un Değerli Karakter(ler)i? isimli projelerle TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge finallerine davet edildi. Kırıkkale BİLSEM iki projesiyle TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması´nda bölge finallerine katılarak ilimizi bu alanda temsil eden tek kurum oldu.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİLER

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen yarışmanın bölge final sergisi Ankara´da Gazi Üniversitesinde düzenlendi. BİLSEM Müdür Yardımcısı Melike Kayabaşı Çınar da danışman öğretmen ve öğrencilerle birlikte sergiye katılarak bu mutlu günlerinde onların yanında oldu. Ayrıca BİLSEM Müdürü Mehmet Atalay da beraberindeki Bilsem öğretmenleriyle öğrencileri Ankara´daki final sergisinde ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı. Atalay, yapılan bu çalışmaların öğrencilerimizdeki bilimsel araştırma becerilerini geliştirdiğini ifade ederek hem projeleri hazırlayan öğrencileri hem de danışman öğretmenlerini tebrik etti.

HABER MERKEZİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti