Ateş düştüğü yeri yaktı...

Ateş düştüğü yeri yaktı...

ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ GÜN NİŞANLANACAKTI

Binlerce Kırıkkaleli uğurladı

Şehit Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri´yi Kırıkkale´de binlerce kişi son yolculuğuna uğurladı.

BİNLERCE KIRIKKALELİ UĞURLADI

Şehit Sivri İstanbul Emniyet Müdürlüğü´nde düzenlenen törenin ardından babası ve annesinin yaşadığı Bahçelievler Mahallesi´nde bulunan eve getirildi.  Türk bayraklarının asıldığı mahallede okunan duaların ardından şehit polis için helallik istendi.  Cenaze, daha sonra Nur Camii´ne götürüldü. Musalla taşına konan tabutun başına gelen yakınları gözyaşı döktü. Polis memuru Sivri´nin cenaze namazını İl Müftüsü Bekir Gerek kıldırdı. Gerek, cenazeye katılanlardan helallik istedi. Sivri binlerce kişinin katıldığı törenin ardından Yenimahalle Mezarlığı´nda toprağa verildi.

BAKAN IŞIK KATILDI

Törene katılan Kırıkkale Ülkü Ocakları Şubesi üyeler i ?Şehitler ölmez, vatan bölünmez, kahrolun PKK, şehidim hakkını helal et bize? sloganları attı.  Cenaze törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halil Öztürk, BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il müdürleri, sivil toplum kuruşları, çevre belediye başkanlar, askeri erkân, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ GÜN NİŞANLANACAKTI

İstanbul Gazi Mahallesi´nde bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri´nin sözlü olduğu ve dün yapılması planlanan nişan töreninin izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi. Şehit polisin Eylül ayında da düğün yapmayı planladığı belirtildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ