Biz işimize bakacağız

Biz işimize bakacağız

AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GAZETEMİZİ ZİYARETİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

AK PARTİ İL YÖNETİCİLERİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI GAZETEMİZİ ZİYARETİNDE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Biz işimize bakacağız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can seçim sürecinde hiçbir adayla ilgili konuşmayacaklarını söyledi. Can, ?Biz kendimizi anlatıp, projelerimizi ortaya koyarak süreci değerlendireceğiz? dedi.

NEZAKET ZİYARETİ YAPTILAR

1 Kasım seçim çalışmalarına bayram öncesinde başlayan AK Parti il yönetimi ve Milletvekili Adayları gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete milletvekili adayları AK Parti´nin seçim sürecini en iyi şekilde kullanarak seçmene kendilerini anlatıp, projelerini ortaya koyarak seçmenden daha çok oy almak için çalışacaklarını söylediler. İl Başkanı Mürsel Akçay parti olarak her basın kuruluşuna aynı mesafede durduklarını aynı şekilde gazetelerin de kendileriyle ilgili bir sorunlarının olmadığını söyledi. Gazetemizle ilgili olumlu düşüncelere sahip olduğunu kaydetti. Bu konuda teşekkürlerini iletti.

BİZ KENDİMİZİ ANLATACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can seçim sürecinin çok kısa olduğunu söyledi. Önümüzdeki süreçte toplu çalışma yerine vatandaşlara bireysel ulaşma çabası içinde olacaklarını bildiren Can bu arada hiçbir parti veya adayla ilgili konuşmayacaklarını söyledi. ?Biz işimize bakacağız, kendimizi anlatarak projelerimizi ortaya koyacağız? dedi.

KOALİSYON KURULAMADI

7 Haziran seçimi sonucunun vatandaşın koalisyon istediği yönünde olduğunu ancak bir takım anlaşmazlıklar yüzünden bunun bir türlü gerçekleşemediğini belirten Can AK parti olarak tüm yolları denediklerini ancak istenen koalisyonun gerçekleşmediğini anlatan Ramazan Can 1 Kasım seçim sürecini en iyi şekilde değerlendirerek beklenen hedefe ulaşacaklarını ifade etti. AK Partinin kitle partisi olduğunu belirten Can ? Biz Türkiye´yi temsil etme kabiliyeti olan bir partiyiz, Bu partiyi millet kurdu biz tabelasını astık en soldan en sağa kadar temsil edilen kişiler ile siyaset yapıyoruz. 2002´deki felsefemiz buydu refah ve fazilet çizgisinde devam etseydi ak parti orda siyasete devam ederdi.  Memleket yönetmek kolay bir iş değil Kırıkkale ilk defa yerel siyaset listesi çıkardı Kırıkkale´nin şanslı olduğunu görüyorum? diye konuştu.

7 HAZİRAN´DAN DAHA ÇOK İLGİ VAR

1 Kasım seçiminin önemli olduğunu belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise bir koç günden bu yana gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılandığını söyledi. Öztürk kendilerine 7 Haziran seçiminden daha fazla ilgi olduğunu belirterek  ?Listeden memnuniyet var. AK Parti bir Türkiye partisi bu dönem yöresel adaya daha çok önem verildi bununda halkta karşılığı var.  Bu dönemde 3-0 gayreti içinde olacağız tek başımıza iktidar olmak için çalışacağız geçtiğimiz seçimden ders çıkardığımızı inanıyorum? dedi.

DAHA ÇOK OYA İHTİYACIMIZ VAR

Milletvekili Adayı eski il başkanı Mehmet Demir ise Kırıkkale´deki dengeleri iyi bildiğini söyledi. Demir bu açıdan bakıldığında şu anki konjonktüre göre en şanslı listenin AK Parti listesi olduğunu bildirdi. İşlerinin pek kolay olmadığını belirten Demir, önemli projelerinin olduğunu belirterek  ?Bu seçimde Türkiye´ye örnek olacak farklı bir metot geliştirdik. Bunun çalışmalarını şuan devam ediyor iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum parti olarak 13 yılık iktidarda olan bir parti olarak sokaklarda rahatça geziyoruz biz milletin içinden çıkan sokakta esnaflarda çiftçi ile de inşaata işçileri ile de her an birlikte olan adaylarız. Adaylarda bu dönem hassas bir denge gözetildi. Kırıkkale´nin tamamında ulaşacağım dostlarım var.  8 yıl il başkanlığı yaptığım için dengeleri biliyorum? diye konuştu.

BİRE BİR ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı konuşmada, ?Çalışmalarımız devam ediliyor.  Sandık kurulu kurduk her sandıktaki isimlere eğitimleri veriyoruz.   Partimizin 3-0 yapacak şekilde çalışma yapıyoruz aday adaylarımızda bir araya geldik onlarda her zaman partilerin yanında olduklarını belirtiler. Bire bir çalışmalar yapacağız zaman çok kısa zamanı iyi değerlendireceğiz? dedi. Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ile yaklaşık bir saat sohbet eden AK Parti yönetimi ve Milletvekili adayları çalışmalarımızda başarı dileğinde bulundular.



mehmet güneş
30.09.2015 11:36:08
AKP 7 Hazirandan bu tarafa milletin hayrına olacak hangi güzel işi yaptı da kaybettiği iktidarı alma hevesinde. Sizin aklınız kesiyor mu hiç? Bana 7 Haziran dan bu yana yaptığınız bir olumlu şey söyleyin. Allah aşkına bir tek olumlu icraat? İşte o zaman oyum size...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız