Biz halkın ayağına gideceğiz!

Biz halkın ayağına gideceğiz!

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL ÖZTÜRK, İSİM VERMEDEN AK PARTİLİ VEKİLLERİNİN HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ ELEŞTİRDİ

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HALİL ÖZTÜRK, İSİM VERMEDEN AK PARTİLİ VEKİLLERİNİN HALK GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ ELEŞTİRDİ.

Biz halkın ayağına gideceğiz!

MHP'li adaylar Bahşılı'da halk pazarını ve kamu kurumlarını gezdi. Aday Av. Halil Öztürk, Eski anlayışı değiştireceğiz. Sadece seçimlerde değil, seçimden sonra da burada olacağız. Halkı ayağımıza çağırmayacağız, biz halkın ayağına gideceğiz” dedi.

PAZARCI ESNAFI DERTLİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk ve Merih Karayol birlikte Bahşılı İlçesi'ne kurulan halk pazarını gezdiler. Pazarcı esnafı AK Parti hükümetini MHP'lilere şikâyet etti. Biz pazarcı esnafı, Artık iş yapamaz durumdayız. Eskiden elimizde malımız kalmazdı ama bugün çok zor şartlar altından satış yapıyoruz. Vergimizi ödeyemeyecek duruma geldik” diyerek sitemde bulundu.

BİR ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR

Pazar gezisinin ardından kamu kurumlarını ziyaret eden adaylar, personelin sıkıntılarını dinlediler. Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer, 13 yıldır hizmet ettiğini iddia eden iktidar partisi Kırıkkale'ye bir çivi bile çakmamıştır. Nüfusu giderek düşen ekonomisi giderek zayıflayan bir il durumuna düştük. İşsizlik hat safhada kamu yatırımı yok denecek kadar az. Biz bu sorunların hepsini ve çözüm yolunu biliyoruz. Bu yüzden de sizlerden destek istiyoruz” dedi.

YOLUMDAN SAPMADIM

Milletvekili Adayı Halil Öztürk ise eski anlayışı değiştireceklerini sadece seçim zamanı değil her zaman halkla içe içe olacaklarını ifade ederek, Başkaları gibi biz halkı ayağımıza çağırmayacağız, halkın ayağına biz gideceğiz. İçinizden biri olarak inşallah nasip olurda Meclise girersem, bu telefonum hep açık olacak. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Hiç yolumdan sapmadım ve zikzak çizmedim. Allah'ın izni sizlerin desteği ile de hayatım boyunca şaşmayacağım” diye konuştu.

ÜLKENİN MHP'YE İHTİYACI VAR

Kırıkkale halkından MHP`ye destek isteyen Milletvekili Adayı Merih Karayol ise ‘Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyıncaya kadar var gücümle çalışacağım. Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarı ile Kırıkkale`de yerel başarımızı, hükümet olarak da sürdürmek en büyük idealimiz olacaktır. Ülkenin bundan sonraki süreçte MHP'ye ihtiyacı var. Bunu için sizlerden destek istiyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız