Bodur, fahri başkan

Bodur, fahri başkan

"BEN KARAKEÇİLİ GÖÇMENİYİM"

Bodur, fahri başkan

Karakeçili Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Erol Elidemir ve Dernek yöneticileri Kale Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay´ın davetlisi olarak İstanbul´a gittiler. Davette Karakeçili´den, Çanakkale´ye taşınan bir aile olduklarını belirten Zeynep Bodur Okyay dernek için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını bildirdi. Ziyaret sırasında Dernek tarafından Zeynep Bodur Okyay´a Kayı Bayrağı ve geleneksel Yörük kıyafeti hediye edildi. Geleneksel Yörük kıyafetini üzerine giyen Okyay hediyeler için teşekkür etti.

ÖNCE CENAZE ARACI ŞİMDİ MİNİBÜS

Ziyaretle ilgili konuşan Karakeçili Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Erol Elidemir, ?Akrabamız ve halamız olan Kale Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay´ın davetlisi olarak kendilerini ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında kendilerine dernek yönetimi tarafından Başkan Yardımcısı ve eşi Osman Okyay Beyi Karakeçili Yörük Türkmen Beyi seçildiklerini beyan ettik. Kayı Bayrağı ve Geleneksel Türkmen Kıyafeti hediye ettiğimiz Okyay ailesi memnuniyetlerini dile getirdiler. Daha önce derneğimize Cenaze Nakil Aracı hibe eden Zeynep Hanım bu sefer de Minibüs hibe ederek Karakeçili´miz için hizmetlerine bir yenisini daha eklediler. Zeynep Hanımın ülkemiz ekonomisine büyük katkıları olan Hayırsever iş adamı Babası İbrahim Bodur´a Allah´tan rahmet diliyorum.? İfadelerini kullandı.

BEN KARAKEÇİLİ GÖÇMENİYİM

Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini davet ederek, sorunlarını dinleyen Kale Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay Karakeçili´den göç ederek, Çanakkale´ye yerleşmiş bir aile olduklarını ve kökenlerinde Karakeçilili olduklarını ifade eden Okyay, Kayı Boyuna mensup bir ailenin çocuğu olmaktan durur duyduğunu belirterek, ?Köklerimizden hiçbir zaman kopmadık. Karakeçili bizim kökenimizdir, ben bir Karakeçilili´yim. Karakeçili için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım? ifadelerini kullandı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı