Boynu bükük pota 6 aydır tamir bekliyor

Boynu bükük pota 6 aydır tamir bekliyor

YETKİLİLER, ARIZALI PARÇANIN BEKLENDİĞİNİ İDDİA EDİYORLAR

Boynu bükük pota 6 aydır tamir bekliyor

Kırıkkale İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonunda eğilen basketbol potaları 6 aydır tamir edilmeyi bekliyor.

Bir dönemin ünlü arabesk şarkıcılarından Küçük Emrah´ın ?Boynu Bükükler? şarkısına atıfta bulunurcasına aylardır eğik vaziyette tamirat bekleyen basketbol potaları, spor salonunun modern görünümüne de zarar veriyor.

2015 yılında hizmete açılan ve modern görünümüyle çok farklı spor dallarının bir arada yapılabilmesine imkân veren Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonu, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava katarken, basketbol potalarındaki sorunun 6 aydır giderilmemiş olması ise, salonun bu özelliğine ve güzelliğine gölge düşürüyor.

Şehit Ümit Çelik Çok Amaçlı Spor Salonunda sportif faaliyetlere katılan gençlerin konuyu birkaç kez yetkililere iletmesine rağmen, arızalı parçanın temini için beklendiğini iddia eden yetkililerin duyarsız davranışları başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları çileden çıkarıyor.

?Devletimizin imkânlarıyla inşa edilen ve vatandaşların hizmetine sunulan bu tür mekânların bakım ve geliştirilmesinden sorumlu olanlar, sorumluluklarını yerine getirme konusunda, bu makamlara gelme konusunda davrandıkları gibi azimli davranmıyorlar? diyerek eleştirilerini ileten vatandaşlar, ?Mesele bu tür kurumların başına geçip oturmak değil, devletin vatandaşının kullanımına sunduğu bu tür mekânlara sahip çıkmak ve bakımlarını üstlenmektir? diye konuştular.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ