Bu bildiriyi dağıtanlar Türk olamaz!

Bu bildiriyi dağıtanlar Türk olamaz!

HAFTA SONU BAZI APARTMAN POSTA KUTULARINA ATILAN VE ?DEVLET KÂFİR! ATATÜRK MÜŞRİK! ŞEKLİNDE İFADELERİN YER ALDIĞI BİLDİRİ TEDİRGİNLİĞE YOL AÇTI

HAFTA SONU BAZI APARTMAN POSTA KUTULARINA ATILAN VE ?DEVLET KÂFİR! ATATÜRK MÜŞRİK! ŞEKLİNDE İFADELERİN YER ALDIĞI BİLDİRİ TEDİRGİNLİĞE YOL AÇTI

Bu bildiriyi dağıtanlar Türk olamaz!

Hafta sonu, Hüseyin Kâhya Mahallesinde birçok apartmanın posta kutularına atılan bir bildiri tedirginliğe yol açtı. Kim ya da kimler tarafından, ne zaman dağıtıldığı belli olmayan bildiriyi posta kutularından alıp okuyan vatandaşlar, Ramazan ayı vesilesiyle neredeyse 24 saat canlı ve hareketli olan Kırıkkale´nin böyle merkezi bir mahallesinde meydana gelen bu olayın kimse tarafından görülmemesinin de şaşırtıcı olduğunu ifade ettiler.

?DEVLET KÂFİR(!), ATATÜRK MÜŞRİK(!)?

?Müslüman Olmak Neyi Gerektirir?? başlığıyla dağıtılan bildiride Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin laik ve demokratik bir ülke olması hasebiyle, ülkede yapılan her türlü devlet faaliyeti ?Küfür? olarak sayılırken, put olarak adlandırdıkları, devletin kurucusu Atatürk, yaptığı inkılaplardan dolayı müşrik ilan ediliyor. Atatürk´e ve getirmiş olduğu yeniliklere uyanların da müşrik ve kâfir olarak adlandırıldığı bildiride seçimlere katılıp oy vermek, Milli Bayramlara katılmak, İstiklal Marşı okumak ve dinlemek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için askerlik yapmak da şirke ya da küfre götüren sebepler arasında sayılıyor.

DEVLET MEMURU OLMAK DİNDEN ÇIKARIR!

Nikâh kıyılırken, Nikâh Memurunun Belediye Yetkilisi; bir dava görülürken de Hâkim ve Savcıların Türk Milletinin adına karar veren merciler olarak küfre ve şirke hizmet eden kurum ve kuruluşlar olduğu iddia edilen bildiride, devlet memuru olmak da dinden çıkmaya sebep oluyor! Nevruz´un Mecusilerin Bahar Bayramı olarak adlandırıldığı bildiride bu tür bayram törenlerine katılmak da dinden çıkma sebebi!

FAİLLERİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN!

Bildirinin sonunda verilen Facebook adresinde ve Google arama kelimesiyle gidilen adreslerde de benzeri bildiri, slogan ve fetvalar yer alıyor. Adli makamların bir an önce harekete geçerek bu tür bildirileri dağıtanların ve internet adreslerinin bulunmasını isteyen vatandaşlar, ?Bizler Allah´ın yeryüzüne indirdiği son din olan İslam´a samimiyetle bağlı insanlarız. Bu tür provokatif ve tedirgin edici faaliyetler bizleri olmasa da çocuklarımızı fazlasıyla etkiliyor. Yetkililerden isteğimiz, bu provokatörlerin bir an önce bulunup hâkim karşısında hesap vermesidir? dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ