Bu işletmeler teşvik edilmeli

Bu işletmeler teşvik edilmeli

KILIÇLAR´DA AÇILAN TESİS SAYESİNDE YERLİ KIRMIZI ET ÜRETİMİ YAPILACAK

KILIÇLAR´DA AÇILAN TESİS SAYESİNDE YERLİ KIRMIZI ET ÜRETİMİ YAPILACAK

Bu işletmeler teşvik edilmeli

Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sırrı Yılmaz, Yahşihan´ın Kılıçlar köyünde, Coşkun Tuna Çoban tarafından yapılan işletmeyi ziyaret etti.

ÇİFTLİKTEN SOFRAYA KIRMIZI ET

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz köylerde yatırım yapan ve tarımsal faaliyetlerini genişleten çiftçi ve üreticileri teşvik amaçlı ziyaret ederek onlarla çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Yılmaz, hafta sonu ?Çiftlikten Sağlıklı Kırmızı Et? sloganıyla yola çıkan ve bu amaçla 300 Büyükbaş hayvan kapasiteli modern bir tesis kuran Coşkun Tuna Çoban´ın tesislerini ziyaret etti Çoban´ın aynı zamanda bir Veteriner Hekim olarak modern bir işletme kurduğunu belirten Yılmaz, bu tür işletmelerin sayısının artması gerektiğini söyledi.

İŞLETMEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İşletmede incelemelerde bulunan ve yatırımcının genç ve eğitimli olmasının bu sektör için son derece önemli bir husus olduğunu vurgulayan İl Müdürü Sırrı Yılmaz, ?İlimizde modern tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına kurum olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız? diyerek, tesisin İlimiz yetiştiricilerine örnek teşkil edeceğini söyledi. Yılmaz kendilerinin de müdürlük olarak bu tür işletmelerdi sürekli teşvik ettiklerini ve bunun için tüm köylerde bilgilendirme toplantıları düzenleyerek çiftçi ve üreticilerin hem yaptıkları tarımla ilgili hem de yapmak istedikleri yatırımla ilgili bilgilendirdiklerini ifade etti.

HABER MERKEZİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı