Bu kadar silahla nereye gidiyorsunuz?

Bu kadar silahla nereye gidiyorsunuz?

HAFTA SONU YAPILAN DÜĞÜNLERDE İKİ KİŞİ SERSERİ KURŞUNLA YARALANDI, ELE GEÇİRİLEN SİLAHLAR POLİSİ İSYAN ETTİRDİ

HAFTA SONU YAPILAN DÜĞÜNLERDE İKİ KİŞİ SERSERİ KURŞUNLA YARALANDI, ELE GEÇİRİLEN SİLAHLAR POLİSİ İSYAN ETTİRDİ

Bu kadar silahla nereye gidiyorsunuz?

Kırıkkale´de emniyet tarafından alınan tüm önlemlere rağmen düğünlerde rast gele havaya ateş edilmesi sonucu iki kişi serseri kurşunların hedefi oldu. Hafta sonunda yapılan düğünlerde 12 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi. Silahların çapı ve menşei polisleri bile hayrete düşürdü. 

EMNİYET HER YOLU DENİYOR

Silah denince ilk akla gelen Kırıkkale´de düğüne giderek rast gele havaya ateş etmekten bir türlü vazgeçmeyen vatandaşlar için Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri düğünlere düzenledikleri baskınlar sonucunda 12 kişiyi havaya ateş ederken suçüstü yakaladılar.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Bilhassa Kırıkkale´nin Sanayi, Etiler Gündoğdu ve Osmangazi, Yuva ve diğer bazı mahallelerinde düzenlenen düğünlere sivil ekiplerinin yerleştirilmesi ve sıkı takip sonucu ikisi 7.65 ve geri kalan 10 kurusıkı tabanca ele geçirilirken olayla ilgili olarak 12 kişi gözaltına alındı ve haklarında meskûn mahalde silah atmaktan işlem başlatıldı.

MASUM İKİ KİŞİ YARALANDI

Düğünlerde rast gele olarak havaya ateş edenlerin kurşunlarında birisinin bahçe de oynarken 10 yaşındaki Ömer Faruk Yeşilyurt´un ensesine saplanırken isminin açıklanmasını istemeyen bir bayan balkonda oturması sırasında ayağına saplandığı öğrenildi.

POLİS VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ

Kırıkkale´de özellikle son aylarda artan düğün sayısı ve düğünlerde havaya silah atılması olayları ile ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Duraner Yay herkesin bir şekilde potansiyel hedef olduğu düğünlerde silah atılmasının her açıdan çok tehlikeli olduğunu söyledi. Polise vatandaşların yardımcı olmasını isteyen Yay duyarsız vatandaşların birçoğunun yardımcı olmadığı gibi silah atanları koruyup kolladığını belirterek böyle gitmesi halinde bir gün silahtan çıkan serseri merminin herkesin kendine de isabet edeceğini hesap etmesi gerektiğini söyledi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü