Bu kadarına da pes!

Bu kadarına da pes!

SAĞLIK BAKANLIĞI´NIN ÜCRETSİZ DAĞITTIĞI BİSİKLETLER, İNTERNETTE HARAÇ MEZAT SATILIYOR

SAĞLIK BAKANLIĞI´NIN ÜCRETSİZ DAĞITTIĞI BİSİKLETLER, İNTERNETTE HARAÇ MEZAT SATILIYOR

Bu kadarına da pes!

Sağlık Bakanlığı´nın bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla ücretsiz dağıttığı bisikletleri öğrenciler ve vatandaşlar internette satışa çıkardı. Satış sitelerinde bisikletin Bakanlıktan alındığının not düşülmesi dikkat çekiyor.

DAHA ÖNCE DE TABLETLERİ SATMIŞLARDI

Milli Eğitim Bakanlığı´nın FATİH Projesi kapsamında öğrencilere ücretsiz dağıttığı tabletlerin ardından Sağlık Bakanlığı´nın fiziksel aktiviteyi teşvik ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Belediyeler aracılığıyla ücretsiz dağıttığı bisikletler de internette satışa çıkarıldı. Sitelerdeki ilanlarda bisikletin markası ve Sağlık Bakanlığından alındığı şeklindeki notlar dikkat çekiyor.   

İNTERNET ÜZERİNDEN HARAÇ MEZAT SATILIYOR

Fiziksel aktiviteyi teşvik ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Halk Sağlığı İl Müdürlükleri üzerinden ücretsiz dağıtımı yapılan bisikletler, ´sahibinden´, ´Gittigidiyor´ ve ´Letgo´ gibi internet siteleri ile sosyal paylaşım sitesi ´Facebook´ üzerinden açılan ikinci el sayfalarında yurdun dört bir yanında satışa çıkarıldı.

"TEMİZ, RAHAT VE KULLANIŞLIDIR. ALANA HAYIRLI OLSUN"

Ücretsiz dağıtılan bisikletlerin en çok satışa çıkarıldığı illerin arasında Kırıkkale´de yer alıyor. Okullarda dağıtılan bisikletlerden alan öğrenciler, "Okul verdi, 3 günlüktür 21 vites ve temiz, rahat ve kullanışlıdır. Alana hayırlı olsun" diye internette pazarlıyor. Öğrenciler, bisikletleri, internetteki satış sitelerinde birçok yönden çekilmiş fotoğrafı ve özelliklerini anlatan notlarla satıyor. Markası, modeli gibi özellikleriyle ilgili bilgilendirme de yapıyorlar. Öğrencilerin, alıcılara, ´Garantisi yok ama temiz´ uyarısı yapmayı da ihmal etmiyor. Bisikletler, 100 TL ile 290 TL arasında satılıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ