Bu kez olmadı

Bu kez olmadı

HAKEMLER BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Bu kez olmadı

BAL 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi evinde ve seyircisi önünde karşılaştığı Keçiörengücü Bağlumspor ile 2-2 berabere kaldı. Temsilcimiz aldığı 1 puanla liderliğini sürdürdü.

YİNE LİDERİZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Keçiören temsilcisiyle 2-2 berabere kaldı. Temsilcimizin gollerini 40. dakikada Gökhan ve 45. dakikada Utku kaydetti. Misafir takımın golleri ise 34. dakikada Hüseyin ve 67. dakikada Ahmet´ten geldi. Ligdeki dört karşılaşmasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan temsilcimiz lige lider olarak devam ediyor.

KALECİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yaklaşık 2 bin taraftarın izlediği karşılaşmaya İl Jandarma Komutanlığına bağlı yaklaşık 100 asker de izleyici olarak temsilcimize 90 dakika boyunca destek verdiler. Karşılaşma boyunca temsilcimiz iyi bir performans sergiledi. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol aradı. Zaman zaman karşılaşmanın sertleşmesi ve orta hakemin vermiş olduğu yanlış kararlar maçı çığırından çıkarttı. Geçen sezon rakibiyle yaptığı karşılaşmalarda bir beraberlik bir de yenilgi alan temsilcimiz, geçen sezonun intikamını alamadı. Temsilcimizi geçen yıl şampiyonluktan eden Bağlum´da, bu yıl da kalecinin 90 dakika boyunca vakit geçirmeye yönelik tavırları taraftarlarımızı çileden çıkarttı. Kalecinin bu davranışları neticesinde 89. dakikada orta hakem rakip takımın kalecisine sarı kart gösterdi.

HAKEMLER BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Dakikalar 90´ı gösterdiğinde Adem Ercan´ın mükemmel pasında kimse topa dokunamadı. Dönen topa Utku´nun etkili şutunda Bağlumspor´un defansında Hüseyin´in eline çarpan top hakem tarafından devam ettirildi. Orta hakem maç boyunca vermiş olduğu kararlarla Kırıkkale Büyük Anadoluspor taraftarlarını çileden çıkartmayı başardı. Maç sonunda kısa bir değerlendirme yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, ?Takımımıza inancımız tam. Önümüzdeki hafta 2 deplasman karşılaşmasına gideceğiz. Buralardan alacağımız galibiyetlerle Keçiören Bağlumspor beraberliğini unutturacağız. Futbolcularımızın ayaklarına sağlık? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ