Bu kutsal görevin mensubu olmaktan gururluyuz

Bu kutsal görevin mensubu olmaktan gururluyuz

DEVLET VE VATANDAŞ ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR

Bu kutsal görevin mensubu olmaktan gururluyuz

2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından muhtarlara ithaf edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ONURLU VE GURURLUYUZ

Cumhuriyet Meydanı´nda Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla devam etti. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı´nın günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında, ?Osmanlı döneminden bugüne kadar gelen bu kutsal görevin mensubu olmaktan gururlu ve mutluyuz? dedi.

DEVLET VE VATANDAŞ ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR

Muhtarların görev ve sorumluluklarından bahseden Pehlivanlı, ?Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında, önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bizlere bugünü armağan eden Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Halkımızın yaşadığı bölgelerde sorun yaşamaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz? şeklinde konuştu. Pehlivanlı´nın konuşmasının ardından Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı mini bir konser verdi. Buradaki etkinliğin ardından muhtarlar sırasıyla Vali İlker Haktankaçmaz´ı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ve il protokolünü makamlarında ziyaret ettiler.

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ