Bu millet ekmeğinin yarısını paylaşır

Bu millet ekmeğinin yarısını paylaşır

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YARDIMELİ DERNEĞİNİN AÇILIŞINA KATILDI

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YARDIMELİ DERNEĞİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Bu millet ekmeğinin yarısını paylaşır

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz Yardımeli Derneği İl Temsilciliğinin Açılışına Katıldı. Açılışta konuşan vali Haktankaçmaz yardımlaşma derneklerinin başı sıkışan insanların, mazlumların başvuracağı ilk adres olduğunu belirterek, bu milletin bir ekmeği varsa bunun yarısını paylaşan bir millet olduğunu söyledi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ VALİ KESTİ

Yardımeli Uluslararası İnsani Yardım Derneği Kırıkkale İl Temsilciliğinin açılışı, Kırıkkale Valisi Sayın M. İlker Haktankaçmaz´ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan duanın ardından Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler tarafından açılış kurdelesi kesildi.

BAŞI SIKIŞAN MAZLUMLARIN ADRESİ

Açılış programında konuşan Vali Haktankaçmaz, Geçmişten bugüne bu toprakların hep başı sıkışan insanların, mazlumların başvuracağı ilk adres olduğunu belirterek, bu milletin bir ekmeği varsa bunun yarısını paylaşan bir millet olduğunu söyledi.

ESKİDEN DEĞİŞİK YÖNTEMLER VARDI

Eskiden sadaka taşları ve farklı mekanizmalar olduğunu vurgulayan Vali Haktankaçmaz, ?Bugün onların yerini bu tür oluşumlar aldı. Sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz dünya çapında sosyal yardım konusunda başka ülkelere parmak ısırtacak işler yapıyorlar ve bunu da çok cüzi bütçelerle yapıyorlar. Yoksulların ihtiyacına koşacak hem bu derneğimizi, hem de ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarımızdan aynı kulvarda faaliyet gösteren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum? dedi.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Düzenlenen açılış programına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü