Bu Takıma Şampiyonluk Yakışır

Bu Takıma Şampiyonluk Yakışır

SİVAS YILDIZELİ BİRLİKSPOR: 1- KIRIKKALESPOR: 5

SİVAS YILDIZELİ BİRLİKSPOR: 1- KIRIKKALESPOR: 5

Bu Takıma Şampiyonluk Yakışır

BAL 6. Grup´ta Sivas Yıldızeli Birlikspor´a konuk şampiyonluğun önemli adayı ekibimiz Kırıkkalespor rakibini 5-1´lik skorla mağlup ederek liderle arasındaki puan farkını 1 ´e indirdi ve puanını 38´e çıkardı.

ERKEN GELEN GOL FARKI GETİRDİ

Maçın 2´nci dakikasında penaltı kazanan Kırıkkalespor Baskhim´in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra geri çekilen Kırıkkalespor´da, 37. Dakikada Orhan Gazi sol taraftan topu çalarak içeriye hızlı bir girdi. Orhan Gazi topu Serdar´a kazandırdı. Serdar da güzel bir vuruş yaparak skoru 2-0´a getirdi. Bu dakikadan sonra iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 2-0 bitti.

ADETA ŞOV YAPTILAR

İkinci yarıya Kırıkkalespor ilk yarıda olduğu etkili başladı. 47. Dakikada Orhan Gazi sol taraftan içeriye girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer, topu boş kaleye göndererek skoru 3-0´a getirdi. Ev sahibi ekip 3 golden sonra Kırıkkalespor kalesine daha yoğun gelmeye başladı. Takım Kaptanı Serdar Mert ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşuyla skoru 3-1´e getirdi. Bu dakikadan sonra Teknik Direktörümüz Hüseyin Erkin Şimşir oyuncu değişikliği yaparak Ömer´in yerine Bahri´yi aldı. Maçın 79´uncu dakikasında defanstan Sabri ileriye çıkarak Serdar´a güzel bir pas verdi. Serdar da kaleciyle karşı karşıya kalarak skoru 4-1´e getirdi. Son dakikalarda Veysi Kırıkkalespor adına beşinci golü ağlarla buluşturunca, ekibimiz adeta şov yaptığı maçı 5-1 kazandı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ