Bu görüntüler Celal Bayar Parkı?ndan

Bu görüntüler Celal Bayar Parkı?ndan

Bu haberi yapıp yapmama konusunda çok tereddüt ettik. İki gündür de yoğun bir şekilde düşündük ve tartıştık. Ancak toplumumuzun temel değerlerini inciten bir durum karşısında sessiz kalmamak adına bu haberi kaleme aldık!

DOĞAL GÜZELLİKLERE GÖLGE DÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta sonu, izin gününde hem gezinip hava almak hem de güzel fotoğraflar çekmek üzere Bahşili Celal Bayar Parkına giden muhabirimiz ve arkadaşlarının, fotoğraflarına fon oluşturacak güzel manzaralar ararken karşılaştıkları ?manzara? hepimize pes dedirtti. Kırıkkale?nin gizli doğal güzelliklerine sahip Celal Bayar Parkı, yazın halkımızın dinlenip piknik yaptığı en önemli mesire yeri. Uygun ortamı ve doğal güzellikleriyle gerek hafta sonları gerekse hafta içi Kırıkkale halkının yoğun ilgisi zaman zaman Celal Bayar Parkını nefes alınamaz duruma bile getirmektedir. Buna rağmen bu park şehrin stresinden ve iş ortamından birkaç saatliğine de olsa uzaklaşmak isteyen Kırıkkale insanının güvenli ve ailece gidebildiği yegâne mekân özelliğini korumaktadır.

 

REZALET MANZARALAR

Yaz mevsiminde bu özelliklere sahip olan Celal Bayar Parkı, sonbaharda ve kışın da ayrı doğal güzellikler sunmakta ve fotoğraf tutkunlarını davet etmektedir. Ancak yaz mevsimindeki kalabalığın ve yoğunluğun kışın görülmediği park, bu sakinliğiyle birlikte ?güvenli olma özelliğini de mi kaybediyor acaba?? Böyle bir kanıya kapılmamıza sebep olansa geçtiğimiz hafta muhabirimiz ve arkadaşlarının fotoğraf çekmek üzere gittikleri Celal Bayar Parkında gördükleri rezalet manzaralar: Parkın bilumum yerlerindeki banklar üzerinde ?uygunsuz hallerdeki? genç çiftler, aile ortamı olma özelliğine sahip bu park için ?acabaları? ve soru işaretlerini de beraberinde getirmektedir. Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kontrolündeki bu parka yaz-kış araçla girmek katiyen yasak iken; park içerisinde alkol tüketimine asla izin verilmezken (kontrolünü yapan görevliler park içerisinde sürekli tur atarken) bu tür manzaralara neden göz yumuluyor, anlamış değiliz.

 

GEREKLİ ÖNLEMLER ALINMALI

Elbette kimsenin gezme ve eğlenme özgürlüğü üzerinde baskı kurmak gibi bir niyetimiz yok. Nişanlılar ya da eşler el ele o güzel manzaranın tadını çıkarıyor da olabilirler. Ancak olabildiğince uygunsuz haldeki çiftlerin, etrafta dolaşan insanlara da aldırmadan görüntüleri hiç de hoş olmamaktadır. Gerek toplumumuzun manevî değerleri gerekse ahlakî değerlerimizin ayaklar altına alındığı bu tür görüntülerin olmaması için Kırıkkale Belediyesinin bir an önce Celal Bayar Parkının güvenliği ile ilgili yeni çalışmalar yapacağını umuyoruz. Okuyucularımızdan böylesine bir habere konu olan fotoğrafları yayımladığımız için özür dileriz.

 



Battal VESKE
29.11.2011 13:16:44
Bu ne kadar ucuz bu ne kadar kalitesiz bir habercilik anlayışı. Başka bir haber bulamadınız da bunu mu haber yaptınız. Sizde bu zihniyet olduğu sürece Sizin bu Güzel KIRIKKALEMİZE Verebileceğiniz Katabileceğiniz hiç ama hiç bir şey olduğuna inanmıyorum.Birde sonunda özür dilemiş siniz bu kadar ucuz bir haber yapma özürde dileme bur da kimse özür meraklısı değil. Editör: Bu görüntüler sizin hoşunuza gidiyorsa; size söyleyecek sözümüz yok... O zaman devam etsinler size göre.

Şükrü Can BAfralı
29.11.2011 13:43:39
Kimse kimsenin ahlak polisi değil ayrıca haber değeri taşıyan bir halt da değil yapılan doğru değil diyorsunuz iyi tamam da yayınlamak pek mi doğruydu. Habercilik anlayışınız bu mu ? Editör: Görüntüler hoşunuza gittiyse, her zaman görmek istiyorsanız devam etsinler... O zaman bizde sessiz kalalım...

Şükrü Can Bafralı
29.11.2011 15:07:45
Siz haber yapınca vaz mı geçtiler?

mustafa
29.11.2011 17:44:09
yazıklar olsun.insanlarda ardamarı kalmamış.utanma kalmamış,hayvandan farkları yok.ulu ortada herşeyi yapıyorlar.bırde türbanlılar. yorum yapan 2 arkadaş gazeteyi kınamışlar.bende sizi kınıyorum.hoşunuza gitti ise sizde o zaman yapın.çoluk çocuğunuzun yanında yapsınlar onlarda seyretsinler.günah olanı övmek ve sahiplenmek dinimizde de yasaklanmış tır ve günahtır.

offhcu
29.11.2011 17:46:47
battal kardeşim o zaman sende çık ulu meydan eşinle kızınla aynı rezilliği yap.evinin önünde sevişsinler sende bekçilik yapar o insnalrın hayvanlar gibi rahatça çiftleşmelerine olanak sağlarsın.

GÜZEL KIRIKKALEMİZ
29.11.2011 21:09:47
Bu haberi kınayan arkadaşlar! Yoksa bu fotoğraftaki kişi siz misiniz? Ne bu hassasiyet(!)

Murat
29.11.2011 21:16:06
Siz ya habercilikten anlamıyorsunuz ya da haber nedir ne değildir bilmiyorsunuz bunu haber olabilecek hiç bir yanı yok tamam yaptıkları doğru değil ama sizin yaptığınız onların yaptığından daha ayıp eğer gerçekten haber yapmak istiyorsanız çıkın sokaklara ara mahallelere fakirleri yardıma muhtaçlar vs olayları haber yapın...

Serdar Kargı
29.11.2011 22:12:15
insanların kimsenin göremeyeceği yerde istedikleri gibi duygularını paylaşmasında röntgencilik yapılmış. haberi yapanın ne yaptığı bi düşünülsün, yorumlar öyle yazılsın.

park
29.11.2011 23:33:31
bence güzel haber olmuş tamam yapsınlar ne yapıyorlaras ama kırıkkale İzmir ,istanbul.. vs... gibi büyük şehir değil güzel olmuş başarılarınız devamını dilerim bir sözümde olmamış diyen o arkadşalar ademeki kışları sizde o mekana taklanlardansınız

Necip Davran
21.07.2017 09:47:01
Klavyesi olan haber yapmaya kalkışınca böyle oluyor demek ki. Nasıl bir yermiş ki bu Celal Bayar Parkı diye arayınca bu habere rastladım.Şaka gibisiniz arkadaşlar. Bir de editör yorum yapana cevap vermiş hoşunuza gidiyorsa devam etsinler diye :D Röntgenciliği yapan sizsiniz.Dönün de kendi ahlakınızı sorgulayın.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ