Bu millet tehdidi sevmez

Bu millet tehdidi sevmez

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun yaptığı yazılı basın açıklamasında, hükümetin milleti tehdit ettiğini belirti, Vurgun, "Hükümetin son kozu da hazır: biz gidersek kaos olur! Şimdi sormak lazım; siz gidince kaos olacak bir yapıyı bize neden

KARA DÜŞÜNMEKTEDİR
Vurgun yaptığı açıklamada son on yılda yapılanlara bakıldığında yapılamayanların daha çok olduğunu kaydederek, "Son on yılda yapılan şeylere bakıldığında yapılamayanların yanında küçük kalıyorsa düşünmek zorundayız. Hatta hatta yapılamayanlar eski dönem olumsuzluklarıyla karşılaştırılarak çok şey yapılıyormuş gibi gösteriliyorsa iki kere düşünmek gerekiyor. Milletimizin vicdanında yankılanan şudur: boş işlerden elinizi çekin ve asıl sorunlarla ilgilenin. Çünkü, milletimiz, yarına nasıl çıkarırım diye kara kara düşünmektedir" diye konuştu.

BU TEHDİT, MİLLETİ BASİTE ALMAKTIR
Ülkemizde, içi doldurulmamış yeni anayasa dışında her şey kağıt üstündedir, çözüm beklemektedir olduğunu ifade eden Vurgun, ?bunu görmek için sadece insanların çevresine göz atması gerektiğini söyledi. Vurgun, "Bunu görmek için sadece etrafımıza bir göz atmalıyız. Borçsuz insan nerdeyse kalmadı. Gençlerin durumu ortada, işsizlik hat  safhada. Ama tozpembe tablolarla zaman kazanma telaşı sürüyor. Hükümetin son kozu da hazır: biz gidersek kaos olur! Şimdi sormak lazım; siz gidince kaos olacak bir yapıyı bize neden miras bırakıyorsunuz? Neden bize sizi rahmetle anacak bir miras bırakamıyorsunuz? Bu tehdit, milleti basite almaktır" şeklinde konuştu.

VERECEK ZAMANIMIZ KALMADI
Vurgun son olarak ise Milletimiz tehdidi sevmez. Çünkü, gururludur, vatansever olduğunu da dile getiren Vurgun , "Bu tehdide karşılık bildiğimiz bir gerçeği söylemek zorundayız; ileri demokrasi, şahsi menfaatlerin ülke menfaatlerinin önüne geçtiği ülkede gerçekleşemez. Eğer gerçekleşir diye aldatmaya devam edilerek zaman istiyorsanız bilin ki, verecek zamanımız kalmadı.
        



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ